keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Ei sittenkään..

Eli näin taisi käydä ettei meille vauvvaa tällä kertaa tulekkaan.. Kesken se meni.. Toisaalta helpompi, että aikasessa vaiheessa ku että oisi kymmenen viikon päästä mennyt.. Se ei kai sitten ollut elinkelpoinen kaveri.. Eilettäin kävin sitten tuolla n. 70 km päässä sairaalassa piikillä (ei tässä omassa tk:ssa ole niitä piikkejä).

Ku mulla tuo veriryhmän rh on negatiivinen ni otettava se vasta-aineiden tuhoamispiikki joka synnytyksen ja keskenmenon jälkeen.. noh, nyt ei muutaku elämä jatkuu ja toiveissa jospa se vauva vielä joskus tulisi :) tällasta päivitystä tällä kertaa, vaikkei nää niitä ilosimpia uutisia oo..

3 kommenttia:

  1. Voi teitä! <3 Tosiaan on helpompi että se heti meni ettei vasta sitten kun on jo pitemmällä. Jospa te vielä joskus saisitte vauvan mitä olette haaveillut.

    VastaaPoista
  2. Voimia sinne! Tosiaanki helpompi varmasti että aikasessa vaiheessa entä myöhemmin, vaikka varmasti aina se on kova paikka, tuli km missä vaiheessa tahansa. Sitä kummasti alkaa heti ku viiva tulee testiin nii syttyä tunteita sitä pientä ihmiselämän alkua kohtaan. Mutta näin tällä kertaa ja toivotaan kovasti, että teille se pieni myöhemmin suotas<3 :)

    VastaaPoista
  3. Voi ei. :/ Voimia ja jaksuja siulle! ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)