maanantai 23. tammikuuta 2012

ihana olo..

Eikai vaan... meinaa oksettaa.. ihan mielettömän ällöttävä olo iskee aivan yhtäkkiä.. miten tää ees voi alkaa näin aikasin??! viimeksi oksentaminen alko viikolla viis ja jatku 17 viikolle. ei kivaa.. Onko teidän tarvinu ahkerasti kaveerata vessanpöntön kans?;)

Hirveetä ku mies herätti jo ennen seittämää ku töihin lähti mut ylös et herään varaamaan lääkäriaikaa.. (normaalisti herätään tytön kans 9-10 välillä) pari kuukautta kestäny inhottava hengenahdistus.. tuli kesä-syksy hiottua näitä seiniä, ILMAN hengityssuojaimia.. ei ihme jos on keuhkot tukossa, ja sit päälle lopetin tupakanpolton tuossa marraskuun lopussa ni mahollisesti nyt sit alkaa puhistuu tai jotain.. mut jokatapauksessa kyllästyin oottelee et loppuuko tää vai ei :) parempi käyä tarkistuttaa..
ihania pakkasaamuja <3 viimeinki saatiin oikea talvi..

4 kommenttia:

 1. täälä sitä kesti viikolta neljä synnytykseen asti! Eli vessanpöntön kans ainakin kerran päivässä kaveerattiin. joskus useimminkin! Ei kiva.

  VastaaPoista
 2. Mulla esikoista oottaessa kesti viikolta 4 viikkoon 22 joka päivä usiamman kerran kaveerasin pöntön kaa, alko sitte uuellee pahoinvointi viikolla 30+.
  Nyt tätä toista oottaesssa alkuraskaudesa oli pahoinvointia, mutta pöntön kaa ei tarttenu kaveerata ku ehkä joku 10 kertaa ja kerran 27 viikolla, mutta muuten kyllä ei, palio helepompi ollu tää toka raskaus, iha mahtava, miten voiki olla nii palio helepompi! :)
  Tsemppiä sinne oloihin ja keuhkoihin! :)

  VastaaPoista
 3. huhhuh, teillähän on kestäny sit heti kunnolla :) Saapa nähä tuleeko meille sittekään vauvvaa... vähä näyttäs siltä ettei..

  VastaaPoista
 4. Moi, kivan oloinen blogi sulla :) Jään tänne seurailemaan... Toivottavasti masuvauveli pysyis matkassa mukana.. :) Meilläkin toinen lapsi on toiveissa.. mutta tästä en kirjoittele blogissani siksi kun kaikki sukulaiset lukee :D Kerron sitten vasta kun tärppää heille :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)