tiistai 17. tammikuuta 2012

Kesäfiiliksiä tammikuussa ;)

Katselin tossa teetettäviä valokuvia viimekesältä ja mitä ihania kesäkuvia sieltä löytyikään..Missä muuten te ootte teettänyt valokuvat?  Jotenki oon varmaan niin kesäihminen että aina semmonen kaipuu sinne, vaikka musta talvessakaan ei mitään vikaa oo.Niin paljo hyviä muistoja kesäajoilta. Meidän toiset häät olivat kesällä, tyttäremme syntyi kesällä, talonrakennus alkoi kesällä, juhannusreissut <3 voih.. sanottakoon nuista "toisista häistä" sen verran että emme siis ole eronneet välissä, vaan meidät vihittiin tammikuussa 2010 maistraatissa, -36 astetta näytti mittari kyseisenä aamuna, koko toimitus kesti reilu kolme minuuttia.. mukana oli molempien vanhemmat ja yksi kaveripariskunta todistamassa. Tästä tapahtumasta parin viikon päästä tein positiivisen raskaustestin. Ilmeisesti hääyön lapsi ;)

maistraatissa

Halusin kuitenkin "oikeatkin" häät, joihin saisin hääpuvun + kaiken muun ihanan, ja mikä tärkein, papin. Maistraatissa se vihkijä oli henkikirjoittaja. Päätimme sitten kesäkuulle 2010 toisen hääpäivän, johon kutsuttiin vieraat. Juhlat oli tarkoitus pitää kotitaloni pihalla, mutta eiköhän aamulla noussut hirveä myrsky. Jouduttiin siirtämään terassille juhlat, muovittamaan terassin (muovittaessa sulhanen putosi kaivinkoneen korista ja nyrjäytti nilkkansa) hetken näytti et mitä tästä tulee :DD mutta loppupäivä olikin sitten aivan ihana.
Avioliittomme sai papin siunauksen.

kesähäistä (puku ihme kyllä mahtui päälle, vaikka oli hieman sotanorsumainen olo)
tulipas taas muisteltua vanhoja.. tästä ilmeisesti tulikin nyt jonkinsortin hää/sekapostaus mutta olkoon. :) vähän tätä mun historiaa teillekin... kerrottavaa ois niiiiiiin paljon.. vaan kelläpä ei ois ;D
vaan mulla on niin ikävä tuota mahaa <3 kuume kasvaa ;)

Oon muuten jääny niin koukkuun näihin, NAM! :P Ootteko muuten kokeillu? Jos ette niin suosittelen, näillä on hyvä herkutella sillontällön!


3 kommenttia:

 1. Ite oon tilannu kuvat ifolorilta. Siellä on vähän väliä tarjous että kuvat saa puoleen hintaan eli 0.09e kappale. Ja netissä sieltä on helppo tilata ja tulee nopeesti kuvat. Samalla viikolla kun on teettänyt jos ei ole ruuhka aika. Noi on hyviä mitä sulla on alimmassa kuvassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ite tein kans viime perjantaina tilauksen ifolorille ja tänään tuli jo kuvat! aivan älyttömän nopeaa kyllä :) Suunnitteilla myös tilata sieltä hääkuvista tehty canvas-taulu..

   Poista
  2. Ne on kyllä ihania! mä haluaisin meijän pojasta jonkun taulun. jos vaikka sitten yks vuotis taulu. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)