torstai 12. tammikuuta 2012

Kotimme

Tällä kertaa jos saisin aikaseksi laitettua muutaman kuvan kodistamme. Olipa muuten vähän nolo herätys tänä aamuna. Tiesin kyllä että kirvesmiehemme on tulossa aamusta listottamaan yläkertaa, kiitos ehkä myöhään menneiden PartyLite-kutsujen ja loistavien unenlahjojeni en sitte herännytkään avaamaan ovea. Mies soitti töistä, et etkö sä meinaa ovea aukasta. Yrittääpä siinä puoliunessa sönköttää jotain ja juosta avaamaan, noh.. onneksi niin tuttu tää meidän rakentaja :D


Siellä se mun yks tärkeimmistä <3 piano


näkymä eteisestä olohuoneeseen


alakerran wc

Keittiö
 Talosta sen verran että aloitimme rakentamisen muistaakseni toukokuussa -11 ja muutimme jouluksi :) ihan kappaletavarasta rakennettu talo, pakettivaihtoehtojakin mietimme mutta mieleistä taloa ei löytynyt, piirsin itse pohjakuvat. Saimme ainakin sellaisen kun halusimme ;D yläkerta meidän oli tarkotus tehdä valmiiksi vasta myöhemmin, mutta lattioiden kuivumisen kans tuli ongelmaa niin odotellessa tekivät sitten yläkerrankin valmiiksi. Jospa tänään saisivat listotukset loppuun ni voisin iltapäivästä viedä tytön mummulaan ja mennä siivoamaan tuonne ylös :) ihana ku on kerranki kunnolla tilaa <3

Meille on muuten tulossa vauvva ;) tosin kyseessä ei ole ihmisvauva (vaikka sekin olisi enemmän kuin tervetullut, hirvee vauvakuume meinaa muuten vaivata) mutta tästä karvasesta vauvasta myöhemmin lisää :)

6 kommenttia:

 1. voi miten onnekas olet..:) silmäni bongasivat heti valkoisen pirttipöydän keittiössänne...mistä olet löytänyt? Haaveissa olis juuri sellainen meille... ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) ei tätä vielä täysin ole sisäistänyt että on viimein oma talo. Pirtinkaluston löysin facebookin kirpparisivustolta (oli ihan alkuperänen puun värinen), hintaa oli hurjat 50 e, veljeni vaimo hioi pöydän ja laittoi valkoisen petsilakan päälle. Tuli juuri sellainen ku pitiki :)

  VastaaPoista
 3. Mukava kun olit löytänyt blogiini. JA mukava löytää itselleni uusi blogi jota alkaa sauraamaan. :) Ja heti näin alusta asti niin pääsee mukaan kunnolla. Aivan mahtavan näköinen koti teillä. Täälä ollaan vasta haaveilu asteikoilla oman kodin kanssa. Saa rivari asuminen vielä kelvata. Innolla jään odottamaan postatuksiasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit vastavierailulle :) Kiitos, kotiin kyllä olen enemmäin kuin tyytyväinen. Haaveilulla ja suunnittelullahan se on paras aloittaa ;)

   Poista
 4. Ihana matto tuossa ensimmäisessä kuvassa!

  VastaaPoista
 5. Olisipa oma talo, ja vielä itse rakennettu.. Kauniita näyttää! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)