tiistai 21. helmikuuta 2012

sairasteluaa

Noni niinne vaan tulokset näytti kuten jo aiemmin kerroin ku kävin lääkärissä sen hengenahistuksen takia. Tuloksia soittelin ja käskivät uusintaverikokeisiin. Perjantaina soittelin sen tuloksia sitten ja positiivinen mykoplasmanäyte oli. Ja minä turhaan kärvistelly ja ootellu että meneekö ohi vai onko rakennusaika laukassu mulle astman tai jotain.. nyt sit kahen viikon antibioottikuuri eessä.. en edes tiiä oonko ikinä aiemmin ollu antibioottikuurilla..  :O tosin sydänleikkauksen aikaan todennäkösesti ollu mut muuten oon vähällä selvinny :) Kauhea ku aloin laskee ni oon neljä kuukautta jo kestäny tätä "sairastelua"!! jospa nyt viimein loppus ja uskaltas alkaa urheilemaanki kunnolla. Rantakuntoon kesäksi ;D

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä sinne sairastelun kaa! Voi mikä pikku muru!<3 :) Täälä sitä taitaa olla puolta enempi ainaki painoa tulevalla vaavilla, kun ahistaa niin oloa, vaikka viikot tännään 38 tasan. Noh, niin ne lapsukaiset syntyy eri aikoihin kukanenki, millon tahtoo. :) Millä rv:lla teijän kultakimpale synty?

  Täälä koitetaa selevitä flunssan ja silmätulehuksen kaa. Siks oiski kiva, ettei vielä syntys tuo murunen, nii sais toivuttua eka koko perhe. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 mä niin toivon että tää sairastelu on nyt sit tältä erää ohi :) Voin kuvitella tukalan olosi ison mahan kans :) vaan onneksi kohta saatte pikkukaverin syliin <3 ei enää kauan :) Meijän S synty 34+4 hätäsektiolla. Vähän turhan aikasin ja oli viikkoihin nähen pienempi..

   Paranteluja sinneki päin <3 lääkettä ja lepoa :)

   Poista
 2. Voi kun hän on syntynyt pienenä :) Meillä neiti painoi vähän yli 4kg ja silti hän tuntui kovin pieneltä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin pieni se oli ettei enää voi ees kuvitella :) muistaa vaan sen superpikkusen äänen ku se koitti itkeä <3 vastasyntyneet on aina niin minipienen näkösiä :) ja ne tuoksuu niiiiiin hyvälle :) t. vauvvakuume ;D

   Poista

Kiitos kommentista! :)