maanantai 23. huhtikuuta 2012

Heppoja

Tänään meillä olikin oikein kiva päivä. Aamupäivästä ku saatiin vähä syötyä ja siivoiltua nii lähettiin ulos. Vajaa tunnin lenkki käytiin ihanan aurinkoisessa ja lämpimässä säässä kävelemässä. (Tarkotuksena siis saaja S päikkäreille) no eihän neiti voinu nukkua, koko ajan piti pyöriä ja katella, koulun pihalla juokseville lapsille huudella ja mikä riemu repeskään ku tien varressa tarhassa oli kaks hevosta ja lammas, kyllä Ihhaata huudeltiin :DD sitte viimein ku päästiin kotitielle ni neiti otti ja nukahti, liekkö se vahti et mamma hoitaa lenkkisä kunnialla loppuun. Kumma miten se vaan tuo aurinko niin piristää, lumet jo aikalailla sulanu kokonaan täältä <3 tykkään! Järviki tänä päivänä taas vaihtanu väriä, alkaa vesi nousee pintaan.
 Isi osti ikioman pyörän, kovasti istutaan ja harjotellaan..

 Mummun kans pääsi leipomaan pullaa, tosin hauskempaa oli syödä taikinaa ja yrittää jauhottaa äitiä.. mutta pullat oli hyviä ja sehän on pääasia :D
 Siellä niitä heppoja oli lenkin varrella :) S on niin heppatyttö ettei mitään järkee, ja nuin pienenä jo..

Piti sitte käyä kummitätin  poneja kattomassa ja rapsuttelemassa, jos seuraavalla kerralla päästäs jo ihan selkään astikki :) S viimeks käyny ponin selässä viime kesänä ku ei osannu  vielä ees kävellä ja sillon se tuntu olevan hyvinki hauskaa.. siinä oiski tytölle hyvä harrastus :) vieläku näitä karvapalleroita kummitätiltä löytyy neljä kappaletta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)