keskiviikko 30. toukokuuta 2012

niitänäitä..

Ompas taas vierähtäny aikaa viime postauksesta.. niin ahkerana pihoja tehny ja maalannu ettei oo muuta kerennykkää ajatella, mutta ompa viimein piha kylvetty ja haravoitu.. ja ikkunanpielet valkosena, jos sais kuvaaki joku päivä otettua kuhan saa taas vähä lisää maalailtua.. jospa tää pikkuhiljaa ois joskus valmis!
Tiiättekö muuten ku meillä toi terassi on tollasta ällönvihreetä painekyllästettyä lautaa ni millasella aineella sen sais tummanruskeeksi?? Joku puusuoja? vaha? petsi? onko kokemuksia?

kuva toukokuun alussa otettu..

Mulle on iskeny ihan hirvee urheiluhulluus. Saliin oon rakastunu ihan täysin! pari kertaa viikossa käydään siskon kans salilla, muuten sit yritän joka päivä käydä jonkilaisen lenkin heittämässä ja huomenna ollaanki siskon ja yhen kaverin kans lähössä suunnistaa! :O saapa nähä lukeeko seuraavan päivän lehessä miten "suunnistajat" eksyny.. ei vaan, eiköhän me sen verran karttaa osata lukea (toivottavasti). Mut ihan älytön motivaatio iskee ku huomaa et oikeesti tällä urheilulla alkaa jotain tuloksia näkyä, painoki tipahti ihan uudelle kymmenluvulle, siellä se VIIMEKS on ollu pari vuotta sitten ku aloin S:aa oottaa, että on jo aikaki päästä viimein raskauskiloista eroon :D tuntunu jo todella turhauttavalta, kiitos sen sektion ku ei vuoteen pystyny milläälailla treenaa vatsalihaksia.. Pitäsköhän mun muuten asiasta viidenteen ni tehä postaus S:n synnytyksestä??, ennenkö se ihan täysin unohtuu, oispa ainaki tallessa täällä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)