tiistai 26. kesäkuuta 2012

ihan tarpeeksi jo kiitos..

Täällä ollaan vaan sairastettu ja sairastettu.. Muutama viikko sit oli oksennustauti KAKS kertaa peräkkäin.. sit hirvee flunssa, ensin tyttöön ja sit muhun.. ja mulla jatkuu edelleen.. sitä saa mitä tilaa, viimeset puoli vuotta oon toivonu kunnon yskää et alkas keuhkoista viimein tulee kaikki rakennus/hiontapöly pois.. kun ei tyhmä minä tullu pidettyä hengityssuojaimia.. mut tuntuu jo pikkuhiljaa et vois jo loppua, ainaki neljän viikon tauko ollu salilta..

Juhannuskin oli ja meni, sen kummempaa me ei tällä kertaa tehty ku perjantai oltiin kotosalla, lauantaina lähin Saran ja mun isoveljen kans käymään meijän vanhempien mökillä, siellä oli koko mun suuri perhe. Saralla riitti leikkikavereita ja mulle hyvää ruokaa :P Sara tosiaan heitti talviturkin vaatteet päällä, istuskeli laiturin reunalla ja heilutteli jalkoja veessä, sit siitä hyppäs ja tipahti kontalleen veteen, ei onneks ollu vettä ku ehkä 30senttiä, onneks seisoin vieressä ni sain samantien napattua tytön ylös sieltä, kyllä siinä vaan aina säikähtää.

Sitte tässä tuleeki sekalainen seurakunta kuvia mitä tässä tullu räpsittyä :))Tämmösiä pikkusöpöliinejä käytiin mummulassa kattomassa! <3 ihan ylisulosia koiravauvvoja!

 Kotikylän uimarannalle vievä polku <3
Uimaranta <3
 Saran lempiharrastus..
 Ihana yllätys, ja voitte varmaan kuvitella miten ihana oli pestä nuo voit pois..
Käytiin kotikylällä järjestetyillä Rompe-päivillä, me Saran kans vähä tyhjennettiin palkintopöytää :D että ihan onnistunu päivä oli, kyllä joka "sivukylän" pitäis kerran kesässä järjestää tollanen tapahtuma, oli poniratsastusta, pelitelttaa, kirpparia, huutokauppaa, narunvetoa, kahvia, lettuja yms, ilmaveivausnäytös, moottorisahaveistäjä..

4 kommenttia:

 1. Meidän tytöllä on sama lempiharrastus :) Voi ei tuota yllätystä! :D *käy laittamassa voipaketin jääkaapissa ylemmälle hyllylle (meidän neiti kun osaa mennä jo jääkaapillekin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha hyvä ettei meillä oo ainut voihin rakastunut :D meillä kans osas mennä jääkaapille ja pakastimelle siihen asti et piti sieltä alhaalta ne "polkimet" repiä pois :D uskomatonta kyllä miten ne voi syödä tota voita tosta vaan, Sara söis varmaan koko rasian tyhjäks ku sais vaan.

   Poista
 2. Haha, apua miten tuon sai pestyä pois :D Meillä tyttö rakastaa voita vaan syötävässä muodossa, joskus saattaa syödä pelkät voit leivän päältä :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muutaku lämpimään suihkuun :DD tosin ei ne täysin lähteny sielläkään pois :D varmaan neiti kattonu mallia ku rasvataan naamaa tai laitetaan huulirasvaa ni aatellu kai et voi on sama asia :D Joo ne on nii sulosia ku naama leivässä kiinni sitä voita syöden :D

   Poista

Kiitos kommentista! :)