lauantai 25. elokuuta 2012

Oloja

Oksettaa ja oksettaa, siinäpä tiivistettynä viimeaikaset olot :D Näitä raskausoireita aloin miettimään niin siitä osasin vähän epäillä kun ihan alussa muutaman kerran tuli suuhun sellanen jännä metallin maku, siitä pari viikkoa niin alkoi pahoinvointi, ensin se kesti aamu puoli 8sta iltapäivä kolmeen. Nyt taas muuttunut, pari päivää menee ilman mitään huonoja oloja ja sit taas iskee ihan totaalinen sohvallamakuu.. S:n odotusaikana pahoinvointi kesti 17 viikolle asti, saa nähdä kuin tällä kertaa...

Toinen ihme, minä, kahvin suurkuluttaja. Ennen join siis oikeesti monta pannullista päivässä kahvia, enkä voinu kuvitella elämää ilman sitä, niin pari viikkoa sitten tuli siihenkin täys stoppi, ei kupinkuppia, koko kahvin hajukin ällöttää.. Tilalle vaihtunu appelsiinituoremehu, sitä voisin juoda vaikka ämpärillisen, nam :P Mut onneks nää pahoinvoinnit on ohimenevää :))

Sori mulla ei oo mitään kuvia tähän hätään ku kamera hukkapiilossa mut eiköhän se tässä löydy :DD

4 kommenttia:

 1. Mulla oli tokassa raskaudessa sama juttu, et kahvi ei vaan menny alas! Tyttöä oottaessa kun taas join sen kupin kaks per päivä. Hei, tervetuloa mun uuteen blogiin(joo...taas), www.arkirallia.blogspot.com :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on se jännä homma miten voi joku pieni ihminen pistää kropan toimii ihan erilailla ku ennen :) kuin myös hiukset kuivunu ihan hirveesti ja menny ihan huonoksi..

   Poista
  2. No sanos muuta :D Mullakin raskaus aikana heitti ihan päälakea kaikki mahdollinen :D

   Olitko se muuten sinä, joka olisi halukas kotiuttamaan meiltä sellaisen kultaisen Hello Kitty-mekon kokoa 86? Edelleen se on sopiva, mutta meidän neidillä on niin paljon mekkoja, että nyt oltaisiin valmiita siitä luopumaan :D

   Poista
 2. Mä en ole kummassakaan raskaudessa pystynyt juomaan kahvia. Esikoisesta sitä kesti 16+ viikolle, saa nähdä kauanko tässä menee :) Väkisin kyllä olen juonut esim kylässä kun vielä salattiin tämä raskaus.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)