torstai 9. elokuuta 2012

pikapostaus

Huh ompa vierähtäny aikaa viime postauksesta, sen verran kerennyt aina  käymään että lukenut muiden blogit, vaan omaan asti ei sitten ookkaan keretty :D Täällä on vaan satanut ja satanut, pellot ihan täynnä vettä, saa nähä miten maanviljelijät saa viljasa yms pois pelloilta.. :/ mun salimotivaatiokin laski  ku lehmän häntä, ei vaan päässy ikinä.. mut jospa tässä ku syksy tulee ni tulis uutta virtaa alottaa taas ihan kunnolla.. Uusi kamerakin ostettiin, pääsee viimein ottamaan "kunnon" kuvia, Canonin EOS1100 :)

 Pikkuneidille (ja äidille) piti käyä ostamassa oma uima-allas kun ei järveen tarettu mennä, ja veden pitää olla vähä lämpimämpää, koska tytöllä ei oo läskiä luitten päällä tarpeeksi ni tahtoo vilustua niin helposti :)Tulvia täällä riittää.. Mites teidän muiden kaupungeissa/paikkakunnilla? Onko tullut vettä yhtä reippaasti? :)

2 kommenttia:

  1. Täälä kans ihan liikaa satanu. Miehen kotona maatila jossa mieskin töissä. Sielä jännitetään miten viljan käy. Ei sais sataa enää yhtää. (Eläimet kuolee muuten nälkään talvella)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ilmeisesti tää pohjanmaa on vähä liian vetinen paikka nyt. Toivottavasti tota vettä ei tuu enää yhtään.. Ei oikeen millään koneella oo asiaa pelloille.

      Poista

Kiitos kommentista! :)