maanantai 17. syyskuuta 2012

Ultrakuulumisia

Käytiin viime viikolla tuolla isommassa sairaalassa np-ultrassa. Pikkutyyppi pitkän automatkan jälkeen nukkui vaan, sai täti tökkiä ultralla kauan ennenku suostu lähtee liikkeelle. Kaikki näytti olevan ok ja kaveri oli nätin näkönen. Isikin pääsi ensimmäisen kerran näkemään ja kuulemaan sydänäänet. Eräpäiväkin siirtyi maaliskuulle, viikkoja oli tuolloin 11+2 mutta pikkusen mitat vastas viikkoja 12+1. Parempi näinpäin.. :D Nyt vaan keskitytään mahan kasvatukseen ja isomman neidin kans leikkimiseen, suuntaamalla näin alkuun mummulaan. Parin viikon päästä onkin taas lääkärinneuvola..

10 kommenttia:

 1. Mitä vitsiä, teillekkö on tulosa vauva?! :D Ihanaa, paljon onnea ja tsemppiä ootukseen! :) Onko sulla menny hyvin alakuraskaus? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kovasti on tulossa.. :) kiitos! On menny hyvin, oksentaminenki loppu viimein viikko sitte. Muita pikkuoireitalisäks mutta nautitaan nyt niistäki :))

   Poista
 2. ihana, hienoa että kaikki siellä hyvin. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, kyllä jännitti sillon aamulla.. :D

   Poista
 3. <3 ihana! Ja onnea odotukseen :)

  VastaaPoista
 4. Voi, mäkin niin ootan tota kun päästään ekaan ultraan ! Siihen on vielä kuukausi ja tuntuu et aika menee niin hitaasti :/ Ja saa kokoajan pelätä, että mitä jos siellä ei olekkaan ketään tai onko se oikeessa paikassa.. ym :( oon hirvee panikoimaan :D mut tää on mun ensimmäinen, niin kaikki on uutta ja pelottavaa...

  VastaaPoista
 5. joo toi stressaaminen on inhottavaa ja ku sitä pikkutyyppiä ei voi olla ajattelematta. se pyörii koko ajan mielessä :D tiedän tunteen, mun oli pakko tytön kohalla käydä varhaisultrassa viikolla 5+ jotain.. piti vaan nähä et siel jotain on, sykettä ei vielä sillonnäkyny mut helpotti oloa vähä.. :) 12 viikon jälkeen alkanu menee nopeemmin aika.. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)