perjantai 5. lokakuuta 2012

Peerjantaita..

Vettä sataa ja sairastetaan.. Kuukauden kestäny nuha sai tänä aamuna seurakseen kurkkukivun.. :/ ja en millään haluais että tää on taas mykoplasmaa..  mut jos ei ens viikolla mee jo ohi ni eikai se auta ku verikokeisiin mennä.. tytölle kans iski nuha ja yöllä alkoi yskimään.. tää ei kyllä oo yhtään kivaa.. lohuttaa kuitenkin se et mä pääsen tänääään kasvohoitoon, ja aion kyllä niin totaalisesti rentoutua siellä suosikkikosmetologin käsittelyssä :)))


Tytön 2v neuvolassa käytiin ja paino nousee liian hitaasti. Uudet mitat oli n. 8100 g ja 82 cm. Keliakiakokeisiin mennään myös :) nähtävästi tällä keskosuudella voi olla näitä pitempiaikasia vaikutuksia.. mut jospa tää tästä :) tyttö kuitenkin syö ja sehän on pääasia.

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä sinne lunssan keskelle! Pistipä silimään tuo teijän lattia, eikö ookki muovimatto? Katottiin tosi palio just tuon näköstä muovimattoa, mutta päädyttiin sitte laminaattiin, vaikka maitoa heittelevän pikkuneitin kaa ois ollu helepompi muovimatto. :D Mutta kivan näkönen lattia ja sulonen neiti! :)

  VastaaPoista
 2. kiitos :) joo on muovimatto, oli mulle ihan ehoton juttu. juurikin ton ttakia et jos jotai kaatuu ni ei heti oo lattiat menossa pilalle ja mä niin inhoon laminaattilattian pesemistä.. :D (inhokkityö ku kotona asuin) :D
  mainoksesta sit pisti silmään tää unelmien vanhan puulattian näkönen ja vielä vähä epätasanenki.. laminaattejaki on kyllä ihan älyttömästi siistejä, tuliko valinnanvaikeutta? :)

  VastaaPoista
 3. http://masuyksiossa.blogspot.fi/

  tuossa olisi mun uuden blogin osoite :)

  VastaaPoista
 4. http://annikakertoo.blogspot.fi/ tässä olis mun uus blogi. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)