lauantai 20. lokakuuta 2012

Tehopäivä

Viikko taas hurahtanut huomaamatta.. hassua miten nopeesti aika on alkanu menemään.. Mykoplasmatuloksetkin oli tulleet ja toinen koe negatiivinen ja toinen positiivinen.. Maanantaina pitäs uusintakokeeseen mennä, toivottavasti on alkanu ohi menemään ettei tarvis Abkuuria..

Mun onnenpäivä, tuleva maanantai. Kun mentiin naimisiin ja muutettiin ekaan yhteiseen kotiin, saatiin mun vanhemmilta ruskeet nahkasohvat "lainaks". Aiemmissa asunnoissa mulle oli ihan yks ja sama minkäväristä oli missäkin, mut tää ihan oma koti on se minkä haluan viimein sisustaa oman näköseksi. Ja nyt viimein sain tilata meille uuden sohvan, ah, musta divaanisohva. <3 voikin tulla hyvä mieli!

Tänään oltiin neidin kans reippaita heti aamusta ja käytiin mummulan  kellarista hakemassa meille perunoita pussillisen, sit siivottiin auto, syötiin ja jätin tytön ja isin päikkäreille ja lähin ostoksille, monta asiaa tuli hoidettua, viimein tytön huoneeseen sain haettua pöydän. Kotona iski ihme siivousvilli ja siivosin keittiön kaikki laatikot ja vaihdoin ne viimein oikeeseen järjestykseen.. ne on muutosta asti ollu vähä "sielläsuntäällä".. nyt kaikki löytäny paikkasa, selkä tosin tuli niiiiiiiin kipeeksi siitä että ihan hirvee.. Nyt onki hyvä viimein glögin ja joulutortun jälkeen lähtee nukkumaan :)) ootellen sitä maanantaita. Öitä! :)
Näitä maisemia vois jo alkaa tulla. Kuva viime talvelta.

1 kommentti:

Kiitos kommentista! :)