perjantai 9. marraskuuta 2012

Rakenneultra

Kyllä mua jännitti aamulla. Mitä lähemmäksi tultiin n. 100 km päässä olevaa sairaalaa, sitä enemmän mun kädet alko täristä.. Mut kaikki näytti olevan kunnossa. Pikkupötkylä oli kyllä laiskuuden huippu. Makoili mahallaan istukan päällä. Välillä suostu vähä liikkumaan.

Viikkoja tänään on 20+1, koko tosin vastasi 19+2. Mut niin tais S olla myös vähän sirompaa sorttia. Muutama rytmihäiriökin nähtiin vauvalla mikä kuulema näillä viikoilla on yleistä. Ultrattiin nimittäin sydän erityisen tarkkaan sekä kätilön että lääkärin kanssa, kun mulla itsellä on tuo sydän leikattu.

Ja sitten se kun haaveilin miten ultran jälkeen mennään H&Mlle ostaa jotain vauvalle. Vaaleenpunasta tai sinistä. Ensimmäiset jutut, niin pötkylä päätti pistää jalat hyvin tiukasti yhteen aina ku jalkoväliä koitettiin ultrata, joten sukupuoli nyt jäi salaisuudeksi toistaiseksi. Enkä sitten lopen osannut ostaakkaan mitään muuta ku S:lle neulemekon.

Oli kyllä helpottava reissu <3


3 kommenttia:

 1. Ihanaa, että sait hyviä uutisia :) Meinaatteko vielä mennä ultraan kysymään sukupuolta vai jännitättekö loppuun asti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä helpotus vaikka ne rytmihäiriöt vähä ssäikäyttikin.. Meillä on täällä omassa neuvolassa ultralaitteet et kyl mä kysyn jos täti viitsis ultrata. Ja on kuitenki vielä lääkärinneuvola tulossa et siellä varmasti ainaki ultrataan.. Toivottavasti selviäis aiemmin jo kumpi on :)

   Poista
 2. Kiva kuulla, että kaikki oli hyvin! ;) Mutta harmi kun ette vielä saaneet tietää sukupuolta, meiän on ihan pakko tietää :D vaikka onhan se pääasia se että kaikki on vauvalla hyvin :) Meillä rakenneultraan vajaa 2kk, eli oikeastaan aika vähän aikaa.. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)