sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Booooooring!

Niin siinä vaan taas kävi että viikonloppu hujahti ihan huomaamatta ohi.. Ja jälkikäteen aateltuna me ei tehty yhtään mitään.. siivousta ja yläkerran kaiteita lukuunottamatta.. Ja käytiin me pikamutka pikkusysterin kans naapuripaikkakunnalla ostoksilla. Isommalle muksulle housuja ja pienemmälleki ensimmäisiä vaatteita.. Jyskistä myös piti käyä hakemassa pyyhkeitä ja verhoja, väliaikaisverhot nimittäin viimein vaihdettu :D (eikä kukaan ees huomannu, joten ois ollu sama pitää tonttuverhoja kesään asti), myös mun rakennekynsigeelivarastot oli tyhjentyny ni täydennystä taas hankittu..

Ja nyt on taas sunnuntai-ilta ja äsken mies lähti taas ajelemaan etelään kohti Tamperetta ja työviikkoa.. Näinä iltoina musta aina niin tuntuu miten vihaankaan reissuhommia.. vaan ehkä meillä joskus on sellasta "normiarkea" että mies kävis töissä kotoa käsin. Tyttökin otti ja nukahti jo seittemän jälkeen rymyttyään koko päivän, saa nähä herätäänkö meillä huomenna aamukuudelta.. Alle kaks viikkoa synnytystapa-arvioon, alkaa vähä jännittää jo.. ja äippälomaki alkaa muutaman viikon päästä vaikka lomallahan tässä jo valmiiksi ollaan.. pikkutyypin liikkumiset alkaa jo vähä tehdä kipeetä ja tuntuu et nyt n. viikon ajan se on ollu liikekannalla jatkuvasti..

Tulipa tehtyä tällanen "turha" postaus mutta eikai siinä ku rauhallista sunnuntai-iltaa teille kaikille, mä siirryn vauvanvaatteiden lajitteluun :))
 Turvakaukalo me jouduttiin ostaa uusi, koska tyttö otti ja nakkasi edellisen yläkerran portaat alas ja se vähä halkes.. :/

Ei muutaku pesuhommiin, aika poikavärejä tän vuoden pakkauksessa..

4 kommenttia:

 1. Meille sopii just hyvin tuo Äitiyspakkauksen värimaailma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep teille tuleeki se pikku prinssi :) me vielä ootellaan selviääkö se ennen syntymää :))

   Poista
 2. Miksköhän tonne mun bloggeriin ei päivity sun blogin postaukset vaikka lukijana olenkin? :(

  VastaaPoista
 3. Mulla oli sama homma muutaman blogin kans. Olin kyllä lukijana mut olin unohtanu laittaa blogin osotteen sinne omaan lukulistasysteemiin.. Sit alko näkyy postauksetki.. Tarkistappa oisko sullaki sama homma :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)