lauantai 19. tammikuuta 2013

Räpsyttimet

Lahjoin hieman itseeni ja kävin ottamassa ripsienpidennykset.. Eikö se niin mee et kaikkea pitää kokeilla.. (ainaki kerran) oli hurja maata kaks tuntia silmät kiinni, mua yleensä alkaa ahistamaan sellanen liikkumattomuus ja vielä ku ei nää mitään.. No, vauva oli kovasti liikekannalla ja lopen nukahtelin melkeen koko sen ajan.. N. 80 ripseä per silmä laitettiin ja olihan se muutos melkonen vaikka mulla on omasta takaa pitkät ripset ettei pituutta juurikaan laitettu..

Hassuntuntosta oli alkuun mutta nyt näihin on jo aivan kotiutunut.. Onko muut hurahtanu tällasiin tuehanpäiväsyyksiin? :D7 kommenttia:

 1. Töytyy sanoa, että tosi kauniit ripset sulla! :) Kukin hurahtaa meistä mieluisiin asioihin, mistä tykkää..Itellä sisustus semmonen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sulle onki suotu se sisustamisen taito! :) voi kun osais itekkin ja sais yhtä hyviä ideoita :) vaan jokainen on hyvä jossain :)

   Poista
  2. Kiitos vaan. :) Nii jokkainen on jossai hyvä ja jokkaisella on se oma juttu. :D

   Poista
 2. Ihanat räpsyttimet! Mullakin kerran ollut, aivan ihanat olivat, mutta aika kalliit jos aikoo niitä ylläpitää :/ Niin ja sulle on haaste mun blogissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläpäin nuiden liikkeessälaitto ois ollu reilu 100 e mut yks kurssin käyny eikosmetologi tekee toiminimellä nuita ni otti vaan 60 :) huoltokin oli aika halpa :) saa nähä miten koukkuun näihin jää :D Joo kiitos haasteesta käympä kattomassa :)

   Poista
 3. Ihanat ripset on. Voisin itekki ottaa moiset, jos mun ei tarvis käyttää niin paljon rasvpja silmäluomillaki :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä alan olee vähä liian tykästyny näihin :D apua osaanko olla enää omilla ripsillä :D se paha näissä on ku jää koukkuun :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)