tiistai 15. tammikuuta 2013

Rokote-asiaa

Iski tässä mietintään sellanen asia kun influenssarokotteen ottaminen. Itse en sitä neuvolassa ottanut, pari vuotta mulla on jääny ottamatta nyt.. Vielä toki kerkeäis mutten osaa päättää.. Tytölle soitin äsken neuvolaan ja pyysiin hommaamaan piikin, koska S on alipainoinen, keskonen ja näinollen alttiimpi saamaan kaikki flunssat ja muut pöpöt. Eli kuuluu siihen ns. Riskiryhmään...

Itse sairastin sen possuflunssan sillon kolme (?) vuotta sitten ja voin kertoo ettei ollut ollenkaan mukava tauti.. Kauhulla mietin mihin kuntoon se meidän pikkuneidin veisi jos tarttuisi.. Isäni sai ainoana silloin sen rokotteen, koska kuului riskiryhmään ja hän oli ainoa meidän silloisesta 10stä kotona asuvasta, joka säästyi taudilta, joten kai se ihan toimiva piikki oli..

Mitä mieltä te olette näistä influenssarokotteista? Oletteko itse ottanut tai rokotuttanut lapset?

1 kommentti:

  1. minä jatkoin KAstehelmi blogin kirjoittamista. Eri nimellä itse esiinnyn vain. :) Ite oon ottanu infulenssa rokotteen aina kun oon saanu sen. Raskaanakin. Ja nyt otin kun sain kun imetin poikaa vielä sillo. ja meijän 1.5 vuotiaalle kans otettiin rokote.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)