torstai 17. tammikuuta 2013

Rv 30+2

Miten hurjalta tuo uus kymmenluku taas tuntuu.. Viimeinen kymppi laskettuun, vaikka en osaakkaan kuvitella että sinne asti pääsee.. Vauva vissiin kasvaa hyvin, ainakin liikkeet on alkanu jo vähä sattumaan ja supistuksiakin on ollut. S:aa oottaessa en tienny mikä supistus on ennenku ajettiin sairaalaan synnyttämään.. Muuten tää raskaus on ollu ihmeen helppo (koputtaa puuta) pahoinvointi loppu jo rv 10 ja muitakaan vaivoja pieniä selkäkipuja ja levottomia jalkoja lukuunottamatta ei oo ollu.. Raskausarpia ei oo tullu yhtäkään.. (ihme kyllä).
Vauvan tuloon on valmistauduttu ostamalla pinnasänky ja turvakaukalo, äippäpakkaus oottaa myös kaapissa. Vaatteita en oo ostellu ku varastossa iso vuori pinkkejä vaatteita ja mikäli tää on tyttö niin uusia ei tarvi ostaa ollenkaan.. Taas pojalle tarvis ostaa, sille vaikka en ookkaa mikään värikammonen nii en kuitenkaa pinkkiä pukis päälle.. Se sukupuolen tietämättömyys tässä vähä hidastaa nyt..
Sillon ku S synty niin mulla ei ollut mitään muuta valmiina ku sänky, rattaat ja turvakaukalo. Sillon päätin että jos meille joskus toinen ttulee ni kerkeen laittaa kaiken ajoissa..
Kerkesimpä mainostaa oireettomuutta niin heti illall ja yöllä iski järkyttävä närästys, siellä se pikkukaveri hiuksiaan kasvattaa.. :D

4 kommenttia:

 1. Hihii, jos poika tulee, niin meillä olisi järkyttävä määrä pientä vaatetta ;) ja voi mahoton tuota sun mahaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo saa nähä selviääkö se vasta sit synnärillä :D toivottavasti vähä aiemmin kuitenki..

   Poista
 2. ai sitäkö se närästys tarkottaa että pienellä hiukset kasvaa. ;D Mua näräsi aivan hulluna kummankin pojan odotus aikana ja kummallakin oli syntyessään pitkä tumma tukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täällä yks vanha neuvolatäti kerran oli sanonu et pikkuselle tulee paljo hiuksia ku närästää.. :D ja kieltämättä aika hyvin on pitäny paikkasa :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)