perjantai 1. helmikuuta 2013

Sairaalassa

Täällä sitä ollaan taas sairaalassa ennenaikojaan..

Kaikkihan alkoi ku iltakuudelta alkoi inhottava puristava tunne mahassa, jonku sortin kestosupistukselta tuntu.. Siinä ne jatkui ja koitin vähä kelloa tiirailla et niitä tuli viiden ja kymmenen minuutin välein ja kesti aika kauan.. Arvelin kaiken varalta soittaa synnärille mitä mieltä ovat, no käskivät tulla näytille varsinki ku edellinen synty keskosena..

Ei muutaku tytölle hoitaja ja lähettiin ajelemaan.. Täällä sit otettiin käyrää, kakkki näytti olevan ok ja supistuksetki loppu. Kerkesin jo haaveilla et päästään kotiin. Lääkäri tuli vielä tekee sisätutkimuksen ja " suljettu, pehmeä ja lyhentyny, valitettavasti joudut jäämään tänne... "

Saa nähä minkäaikaa täällä sit ollaan nyt seurannassa. Ensimmäinen kortisonipiikki annettiin vauvan keuhkoja kypsyttämään ja toinen piikki ilmeisesti ens yönä. Toivottavasti supistukset pysyy Poissa nyt ettei niihin tarvi alottaa estolääkitystä..

Kumpa pikkukaveri vielä pysys mahan sisäpuolella, en arvannu että täällä sitä taas ollaan ja vieläpä aikasemmin ku viimekerralla. Just nyt viikkoja 32+1..


5 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Toivottavasti pikkunen vielä viihtyisi mahan puolella :)

  VastaaPoista
 2. Voimia ja enkeleitä. Toivottavasti kaikki menisi hyvin. :) Ollaan hengessä mukana.

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä sinne teille, varmasti kaikki menee hyvin <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos tsempeistä!! <3 onneks molemmat kortisonipiikit on keretty nyt antaa ja tilanne kaikinpuolin ok. Ja supistusten estolääkitystäki tarvittiin vaIn toissayönä. Jospa tämä levolla tästä menis :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)