maanantai 18. helmikuuta 2013

Se hurja 34+4..

päivä, johon viime raskaus loppui.. hurjalta tuntuu että tässä vaiheessa tuo meijän neitokainen oli pihalla :D mut onneks tää toinen ei näytä ihan vielä tulevan. Tänään oli siis äippäpolilla vauvan painoarvio, oli onneks kasvanu.  2058 g oli nyt arvio, alimman käyrän yläpuolella kuitenki mennään, kaikki oli muutenki ok ja nyt ei niin levossa tarvi olla ku ihan turvallisilla viikoilla jo ollaan. Kahden viikon päähän tuli uus aika taas, mikäli ollaan yhtenä kappaleena. Tuntuu että nyt saa koko ajan rampata neuvoloissa yms, pysyypä ainaki mulla mielenrauha ku pääsee ultriin ja tarkkaillaan niin hyvin tilannetta, vauva ei vielä ollut niin alas laskeutunut etteikö olis vaaraa napanuoran väliintulolla et jos veet menee ni vaakatasossa ambulanssilla kehotettiin tulemaan..

Musta tuli muuten taas yhdelle pienelle miehelle täti lisää, veljen perheeseen syntyi pieni mies <3 voin vaan kuvitella miten vauvakuume nousee ku pääsen kattomaan sitä pikkusta :D

Sain viimein eilen illalla vähä pakkailtua sairaalakassiakin, tosin jotain vielä puuttuu mut tällä kertaa kuitenki vähä valmiimpana lähtöön ku viimeks.


3 kommenttia:

 1. Onnea tädille! apua, vauva syntyy kohta! :) ihana masu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jep toivottavasti pian syntyy, ei jaksais oottaa enää :))

   Poista
  2. Joo, en mäkään jaksais odottaa ;D

   Poista

Kiitos kommentista! :)