perjantai 8. helmikuuta 2013

Synnytystapa-arvio

Tänään käytiin äippäpolilla taas, viikkoja 33+1. Tilanne oli pysyny samana, eli hyvänä, ei muutoksia. Mun ei tarvikkaan olla täyslevossa, ottaa vaan suht rauhallisesti kotona. Maanantaina pääsin kotiin onneks. Mulla onkin ollut pikkusiskoja täällä kaverina ettei oo tarvinu nostella mitään ja on pystyny mennä lepäilee heti ku siltä tuntunu. Supistuksia ei oo ollu ollenkaan enää. Uus kontrollikäynti tuli tosin 18 pv kun vauvan paino ei ollut viikon takaisesta arviosta noussut ollenkaan.. sama vajaa 1,8 kg oli edelleen.. Noh, käydään sit tarkistamassa se :) Sitä, jos se on kasvun lopettanu tms, en ees kysyny mitä sit tapahtuu, enkä todellakaan aio mennä googlettamaan :D kai sitä sit käynnistetään jossain vaiheessa jos paino ei ala nousemaan.. Eipä tässä onneks oo enää ku 6 päivää jäljellä että synnytys estetään..  Tällasta  tälläkertaa, taidan taas mennä lepäilemään :)) oikein kivaa viikonloppua teille kaikille!

4 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että oot päässyt kotiin ja supistuksiakaan ei ole tullut, toivotaan että kaikki menee hyvin jatkossakin ja että vauvalla on kaikki hyvin! Voimia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näimpä :) Onneks muuten kaikinpuolin hyvä olo eikä mitään kummempia kipuja tai vaivoja ja saa nukuttua yötki hyvin :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)