tiistai 26. maaliskuuta 2013

Kevättä ilmassa

Kyllä täällä on ollu nyt muutaman päivän niin ihanan keväiset ilmat, vesi tippuu räystäiltä ja aurinko paistaa! Ja  mikä kaikkein parasta, me ollaan edelleen säästytty kaikilta flunssilta ja mahataudeilta ja noroviruksilta mitä pyörii ihan jokapuolella. Toivottavasti se meidän ottama influenssapiikki suojaa meitä vähäsen. Ja ollaan koitettu muistaa syödä maitohappobakteereita.

Mun tuskaset olot jatku ku viime viikolla ilmesty  yhtäkkiä jotain ihme ihottumaa mahaan, sit käsiin ja viimesimpänä jalkoihin. Aivan järjetön kutiaminen, mikään rasva ei tuntunu auttavan, pahensi vaan. Kävin maksa-arvot tarkistuttamassa raskaushepatoosin varalta mut niissä ei ollu mitään vikaa, jotku sappijutut käyn vielä varalta tarkistuttaa mut onneks ihottuma alkanu pikkuhiljaa menee ohi, ois vaan kiva tietää mistähän moinen johtui, oliko mahdollisesti Rennien sivuvaikutus tai joku muu allerginen reaktio tai jopa jonkun viruksen aiheuttama. Taitaa jäädä selvittämättä.

Tämä meidän maha-asukas ilmeisesti päätti kun kerran ei saanut etuajassa syntyä niin pysytellä sit viimeseen asti mahassa. Torstaina on laskettu aika ja samalla käynti äitipolille. Saa nähä sit onko jotain edistystä tapahtunut, nyt muutaman päivän on vihlonut ja supistellut, ei tosin mitenkään älyttömän kipeesti. Kaikki täällä ois muuten niin valmista vauvaa varten kunhan hän nyt syntyis.

Meni motivaatio tähän koko kirjoittamiseen ku en oo saanu edelleenkään laitettua nuita bloggerin asetuksia oikeen, vaikka mitä tekee ja mitä leveyksiä ja malleja yms muuttaa niin mallikuvassa muka näkyy oikeessa paikassa nuo sivugadgetit mut sit ne kuitenki on tuolla alhaalla! Argh menee hermo!!


 Neiti niin kovin onnellinen kun sai postista oman kirjeen :)
Rv taitaa olla tasan 38+0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)