maanantai 11. maaliskuuta 2013

Meidän keijukainen

S:llä oli viime viikolla 2,5 v neuvolalääkäri ja samalla vähän painokontrollia. Kovasti sai kehuja puheestaan joka on kehittyny aivan yhtäkkiä tosi paljo eteenpäi ja juttua tulee jatkuvalla syötöllä.
Pituutta oli 86 cm ja painoa 8,9 kg. Huhtikuussa meillä on taas keskoskontrollia keskussairaalaan ja ravitsemusterapeutille. Verikokeita on otettu niin hirveet määrät että sääliksi käy jo. Mistään ei mitään vikaa löydy. Tyttö on vaan sirorakenteinen ja liikkeessä koko ajan, jokapaikkaan mennään juoksun kans eikä maltettas millään keskittyä syömiseen.
Ruokiin käytetään lisänä öljyä, juomiin lisätään Malto6:sta (hiilihydraattijauhe). Oisko teillä vinkkejä miten sais tollasen elosalaman keskittymään ruokailuun tai hyviä ruokavinkkejä muksulle. Terveellistä tietty ja erittäin ravitsevaa?
Nukkuessaan ainoastaan suht paikallaan pysytään :D

1 kommentti:

  1. Voi ku se on siro. Meijän pienempi poika oli nyt 6kk neuvolassa 8kg. Meijän isompi poika on samanlainen. ei malttais keskittyä syömää ollenkaa. Nyt ku kommentoin niin noi jutut näkyy tossa sivussa mut ku luin blogia niin niitä ei näkyny. ei oo ennen käyny noin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)