torstai 18. huhtikuuta 2013

Uudenlainen arki

Täällä vielä hakusassa tämä meidän uusi arki ja rutiinit. Ensimmäistä viikkoa ollaan nyt tyttöjen kans kolmistaan ku isi lähti töihin. Muuten kyllä mennyt paremmin mitä odotin, tosin sillon ku molemmat huutaa niin ei tiedä mihin suuntaan repeäis ja vielä kun tuo häntäluu hidastaa menoa. Sekin onneksi on kovasti paranemaan päin, ehkä vielä joskus voin istua oikein :D

Lenkkeilytkin ollaan aloitettu, pysyy kaikki paremmalla mielellä ku saa vähän raitista ilmaa. Ja hyvillä mielin nyt voikin lenkkeillä kun sain hommattua meille tuplat. Aiemmin ajattelin olla ostamatta ollenkaan, mutta pienen tuumailun jälkeen enhän mä täältä muuten pääsis mihinkään. Carenan Double Swingit meille hommattiin ja oon todella tykännyt, näppärät ja ketterät. Ainoa pieni miinus on et koppaosa on tosi pieni. Menee melko ahtaaksi makuupussin kans. Onneks on kuitenki vauhdilla kesä tulossa. Tällä viikolla kyllä mennyt hurjasti eteenpäin, täällä on pihalta melkeen lumet sulanu kokonaan ja parin päivän aikana näky järviki ilmestyneen täyteen sulia kohtia.
http://www.muksutalli.fi/CARENA-Double-Swing-lila


Neuvola-tätikin kävi kotikäynnin 2 viikon iässä ja pirpana oli hienosti kasvanut, 3400 g. Ja sai muutenkin kovasti kehuja, vähä kellertää vielä mut ei kuulema tarvi olla huolissaan ku on muuten virkeä ja syö hyvin, vaalenee kuulema pikkuhiljaa.  Sydänultraan tuli syntymäsairaalaan lähete. Tarkistetaan varalta, mun oman perinnöllisen sydänvian takia (joka siis leikattu multa). Ja myöhemmin käydään vielä kauempana yliopistollisessa sairaalassa toisessa ultrassa.

 Ristiäisiä pitäs pikkuhiljaa alkaa miettimään, lähinnä sitä syömäpuolta. Saatiin onneks sama pappi mikä oli siunaamassa meijän avioliiton ja myöhemmin kastamassa esikoisen. Mitä teillä on ristiäisissä/nimiäisissä  ollut tarjolla? Myös gluteenittomiin/laktoosittomiin hyviä vinkkejä?

Ps. Sain tilattua uuden puhelimen niin alkaa saamaan kuviakin tänne taas. Ei tuu ikinä muistettua ottaa järkkäriä mukaan ku jossain on.

4 kommenttia:

 1. Mukavia arkipäiviä teille! Mä oon tehnyt aina kakut ja mahd.monet tarjottavista laktoosittomina ettei tarvi tehä montaa sorttia. Gluteeniton kakkukin on hyvää jos sen tekee vaan perunajauhoista. Meillä kotona aina oli niin ei tarvinu tehä sitäkään erikseen. Viimeks meillä oli ristiäisissä makaronisalaatti ja pikku karjalanpiirakat, täytekakku, pullakranssi (jonka oma äiti halus tuoda), pikkuleipiä (wilhelmiinoja), joku suklaa hyytelökakku,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin yleensä teen kaiken laktoosittomana, ite kun olen laktoositon, tai nykyään lähes maidoton. Mä kans oon pyrkiny tekee myös gluteenittomana kaiken, koska miehen isä on keliaakikko, että pystys kaikille tarjoaa samaa eikä aina värkätä joka lajia erikseen. Siinä on turhan kova homma :/ Kuulostaapa tää lista hyvästi samanlaiselta, mitä mä kerkesin jo aiemmin kirjotella ylös et ois tarjolla :) Kiitti vinkistä :)

   Poista
 2. Meilläkin ajoittain vielä käytössä carenan tuplat :) Ristiäisiin ja muihinkin juhliin teen http://www.hellapoliisi.fi/salaatit/1165-kinkku-juusto-pastasalaatti tuommoista pastasalaattia ja kaikki menee aina. Lisäksi karjalanpiirakat + munavoi, voileipäkakku ja täytekakku leipomosta, kindersuklaapiirakka http://feetu.vuodatus.net/lue/2009/07/kinder-piirakka-eli-suklaapiirakka, pullaa ja turkinpippurimarenkeja :P Nämä on semmoset "perushelpot" tarjottavat meidän suvulle :D Ja kiva lukea kuulumisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä käyä kattomassa nuo reseptit, oon nimittäin ettinyt hyvää pastasalaattiohjetta. Mun listassa myös nuo karjalanpiirakat ja munavoi sekä voileipäkakku ja täytekakku. Kiitos ohjeista, jospa nyt viimein löyty se hyvä pastasalaatti :D

   Poista

Kiitos kommentista! :)