keskiviikko 29. toukokuuta 2013

2 kk

hirmunopeesti menny aika, meijän pikkuemäntä jo kaks kuukautta! Eikä enää ole edes suvun pienin koska hänen kummeille syntyi pieni poika. Sai tytöt uuden serkun. Tuossa n. 1,5 kk iässä neiti alkoi vähä höpöttämään ja nyt varsinkin värikkäät lelut saa jo kuulla ummet ja lammet ku toinen niin tosissaan naureskelee ja kertoo juttuja. Tietty myös äiti ja isiki saa osansa. Isosisko on myös erittäin kiinnostava ja mukava seurata.

Mummula on erittäin mielenkiintonen paikka, molempien tyttöjen mielestä. Isompi katoaa samantien leikkimään ja pienempi nukkuy mummun sylissä vaikka koko päivän. Oon monesti miettiny et mikä vaikutus sillä mummun sylillä on, koska kolmen tunnin välein neiti herää syömään ja sit jatkaa uniaan, hereillä käy muutaman tunnin yhteensä. Kotona ku ollaan niin ollaan koko päivä hereillä muutamia päikkäreitä lukuunottamatta.
mummulassa on varmaan niin kotoisa meteli että on hyvä ja turvallinen nukkua.

Ulkoiltu ollaan myös kaikki nyt ku on ollu niin ihanat ilmatkin, yli 20 astetta joka päivä. Yks pieni miinuspuoli ollu et meillä sisällä noussu lämpötila välillä jopa 27 asteeseen, ei nimittäin oo meijän tontilla vielä yhtään puuta joka suojais auringonpaisteelta. Mutta nautitaan nautitaan täysillä ku tämä suomen kesä on niin lyhyt :D

2 kk neuvolassa käytiin, neiti oli n. 4300 g ja 54.9 cm. Pikkukirppu, perjantaina käydään vielä tarkastuspunnitus ja saadaan rotarokote. Heti ku tyttö nukkunu vähä pitempiä pätkiä päivällä et on yks tai kaks syömäkertaa jääny vähemmälle niin näkyy painossa, nyt ollaanki oltu oikeen tarkkoja syömisvälien kans ettei tarvis missään painokontrolleissa kulkea..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)