tiistai 14. toukokuuta 2013

tehokkain laihdutuskeino ikinä

näyttää nimittäin olevan tuo imettäminen, alle kaks kuukautta synnytyksestä ja kaikki reilu 13 kiloa on lähteny ja vähä enemmänkin, viimeksi painanu tän verran n. 3 vuotta sitten ku ootin esikoista. Sillon mulle tuli yhteensä yli 18 kiloa, joita ei millään meinannu saada pois, enkä kaikkia saanutkaan ennenku aloin toista odottaa..

Nyt vaikka kuin paljon syö niin ilmeisesti tuo maitotuotanto kuluttaa sen verran kaloreita sit enemmän.. Jos mä sillon esikoisen aikaan oisin tienny ni oisin vielä sitkeemmin yrittänyt.
lisäksi iskeny hirveä juoksukuume, häntäluu ei vaan ole parantunu vielä niin ei taida uskaltaa kovin juosta tai hyppiä vielä.. Jos sitä viimestään ens jouluna pystyis kunnolla istumaan :D Miten nopeasti te ootte uskaltautunu juoksulenkille synnytyksen jälkeen? Itellä tuntuu ettei mitään vähän kovempaa liikuntaa uskalla kokeilla ennen jälkitarkastusta..

2 kommenttia:

 1. Mulla kanssa nyt tuon pitkän imetyksen ansiosta lähti kaikki raskauskilot vaivatta. :)
  Annapa kuule kehosi nyt vaan ensin kunnolla toipua!! ;) Kyllä sie vielä lenkkelemään ennätät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se jännä miten tehokasta se on vaikka ei heti uskoiskaan :) joo pitää kyllä rauhassa ottaa. Näyttää tuo häntäluu vaikuttavan kaikkeen niin parempi onkin parantua ihan täysin ettei jää sit jotain pysyvää vaivaa.. Onneks sitä saa kävelylenkeilläkin tyhjennettyä pään :D

   Poista

Kiitos kommentista! :)