lauantai 8. kesäkuuta 2013

Erämessut 2013 Oulussa

Moniko teistä on joskus käynyt? Tai aikoo käydä? :) suosittelen, sillä siellä on niin paljon muutakin kuin vain niitä erä/metsästys/kalastusjuttuja.. Nehän on jokatoinen vuosi etelässä ja jokatoinen  pohjosessa, oulussa, jonne me suunnistettiin tänä vuonna. Ennen lapsia käytiin aina kun ne oulussa oli, mies kun harrastaa metsästystä ja kalastusta, kuin myös minä itse, isännän höynäyttämänä ja koukkuun jääneenä :)

Nyt sitten päätettiin ihan koko perheellä lähteä messuilemaan, arvelutti kyllä molempien muksujen osalta et saapa nähä mitä tulee. Isompi kun on niin älyttömän vilkas ja kaupassakin karkailee. Positiivinen yllätys oli kaikinpuolin, pienempi nukkui menomatkan kokonaan, perillä parkkialueella syötin autossa, tuplarattaat autosta ja muksut kyytiin. Kyllä oli tytölle nähtävää, ilmapalloja, ruokakojuja, näytöksiä, koruja, vaatteita, ihan kaikkea. Kierreltiin muutama tunti ja ihmeteltiin. Isommalle tytölle löyty neonkeltainen lyhythihainen muumi-paita ja pienemmälle Alpaca wool-neule (rakastuin siihen heti).

Käytiin syömässä poropannua, nam. Ja ensimmäinen kerta kun mies ei ostanut itselleen mitään, enkä minäkään hoksannu itelle mitään katsoa. Pääasia että tytöt sai "muistot" ekasta messureissusta. Pienemmän kans käytiin kerran lastenhoitohuoneessa syömässä ja unet jatku. Päivä meni mukavasti, lämpimästä ja aurinkoisesta ilmasta nauttien, ja kerrankin koko perhe yhdessäollen ilman mitään kiirettä mihinkään, tällasta enemmän kiitos <3 pienempi sit nukku myös tulomatkan eli oikeestaan koko reissun.

Nyt mä kovasti jo haaveilen ku mies pitää viimesen isyyslomaviikon nyt kesällä että pakattasko jommankumman mummulan asuntoauto ja suunnattas vaikka johonkin eläinpuistoon :) Missäs te aiotte lomailla nyt kesällä?

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)