sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

painokontrollia

Eilinen oli hassu päivä, nimittäin nuoremman painokontrolli oli, onneksi meidän syömäkuuri oli tehonnut ja neiti painoi 4470 g. Saatiin myös rota-rokote, vaikka mulla ei kovin luottoa olekkaan kyseistä rokotetta kohtaan. Esikoinen sai sen myös ja siitä huolimatta vajaa kahden vuoden ikäisenä oltiin tiputuksessa rota-viruksen takia.. Mutta niin, ku tää tytön paino selvis ni ilmeisesti mulla purkautu vähä joku tietämätön stressi koska mulla oli tosi outo olo, ihan ku ois käyny yliylikierroksilla. Aloin miettimään että stressaanko mä tietämättäni asioita.. Stressinaiheita kyllä löytys vaikka muille jakaa, esikoisen syntymä hätäsektiolla keskosena, edelleen vaivaava paino-ongelma, keskussairaalassa kulkemiset kontrolleissa sekä tytön verikokeissakäynnit, pienemmän tytön sydänultrat samaisessa sairaalassa, kodista ja kahdesta pienestä lapsesta yksinhuolehtiminen viikolla, rakkaan mummun poismeno, tulevat hautajaiset, oma astma ollu nyt kevään pahempana.. Dääm lista on loputon.. Tietämättään varmaan sitä varmaan stressaa..

Ilonaiheitakin kyllä riittää, tytön vaipan jättäminen edistyy, äiti on kovin ylpeä, hellekelit senkun jatkuu, pieni neiti on todellatodella tyytyväinen ja helppo vauva,  isi teki tytöille oman hiekkalaatikon :)

isi teki ihan oman

kyllä kelpaa nyt leikkiä

2 kommenttia:

  1. huh onpa vain siellä kaikenlaista! nyt vasta sain tuon lukijakohan toimimaan sinun blogissa, saa taas päivitykset bloggeriin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On joo mut pääasiat meillä on kuitenki hyvin :) aina sitä vaan jotain mietittävää löytyy :) hyvä juttu et sait toimimaan :) ei tarvi erikseen käyä kattomassa postauksia :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)