maanantai 17. kesäkuuta 2013

syränultra

Käytiimpä pienemmän S:n kanssa taas sydänultrassa. Matkaseuraksi meille lähti isomman neidin kummitäti. Tunnin matkan pirpana nukkui tietysti ja perillä oli vähä pahalla ttuulella ku herätettiin kesken unien verenpaineiden mittausta varten.. Voin vaan ihmetellä miten hyväntuulinen ja kiltti tyttö on, mittaus nimittäin kesti varmaan puoli tuntia, joka raaja erikseen ja kolme kierrosta. Neiti katseli leluja ja naureskeli koko ajan, vaikka ei varmaan tuntunu kivalta se puristaminen. No, mittaukset saatiin tehtyä ja punnitukset yms ja päästiin vähä syömään ennen lääkärille menoa.

Lääkäri oli sama tuttu lasten erikoislääkäri ku viimekerrallaki.  Ultraus meni hyvin ja kaikki edelleen ok, se aukko mikä viime kerralla oli n. 1,5 mm oli pienentyny jo alle milliin eli käytännössä jo ummessa :) sehän on kaikilla vastasyntyneillä auki ja menee sit pikkuhiljaa kiinni. Näillä näkymin ei enää sydänultria tarvi tän asian takia tehdä. Mulla itsellä se reikä sydämessä oli n. 2 cm. Eipä ainakaan tarvi nyt miettiä et oman muksun sydäntä tarvis leikellä..

Hyvän reissun kunniaksi lähettiinki vähä shoppailemaan, vaatetta löyty kummalleki tytölle ja miehen veljen pojalle ja tietty mulle itelle muutama toppi, pikkuneiti nukku koko meijän shoppailureissun ajan, yhesti käytiin syömässä.  kaikenkaikkiaan oli kyllä hyvä reissu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)