maanantai 1. heinäkuuta 2013

Tuplat

Kauan mietin että tarvitaanko me tuplarattaita, en ostanut niitä paksuna ollessa. Ajattelin että kai me selvitään ilmankin, eikä juurikaan tullut tutustuttua nettivalikoimiin. No kun pikkunen syntyi ja pahin härdelli oli ohi, tajusin että enhän mä pääse kotoa yhtään mihinkään jos mä en hommaa niitä tuplia.. Tai tietty toisena vaihtoehtona joku kantoväline, kokemusta vain baby björnin rintarepusta ja siinä kyllä se epämiellyttävin ja huterin kokemus ikinä. Isompi S inhosi koko reppua, kokeilin pari kertaa ja se ei ollut meidän juttu.

No isompi ei tietenkään vielä osaa polkea pyörällä eikä jaksa kävellä niin pitkästi, joten ei muutakuin nettiin kalastelemaan tietoja ja kokemuksia erilaisista tuplarattaista. Unelmienrattaat olis tietenki ne Bugaboot, mutta se hinta on myös aika unelma. Facen kirpparilta lopen bongasin Carenan double swingit, joista oltiin jo ihan kaupat tekemässä, kunnes myyjä muisti ilmoittaa ettei väri olekkaan musta vaan oliivi/beige. No, kaupat peruuntu.

Mun huono puoli on se et ku jotain haluan, se pitäis saaada nyt heti samantien.. Joten niin kävi nytkin että rattaidenkiilto silmissä hyppäsin autoon ja ajelin naapuripaikkakunnan lastentarvikeliikkeeseen ja ostin ne mustana uutena.  Hinnaksi tuli n. 400 e kovan kantokopan ja yhden jalkapeitteen kanssa.

Nyt kun rattaita jo jonkin aikaa käyttäneenä voin sanoa että olen tosi tyytyväinen niihin. Pari miinusta, koppa on tosi pieni (vai onkohan se kaikissa tuplissa?) ja työntöaisan korkeutta ei saa säädettyä. Muuten ne on tosi näppärät kääntymään, kevyet työntää, molemmille on oma kuomu, kummankin istuimen alla on isot tavarakorit.. Suosittelen kyllä tutustumaan kyseisiin rattaisiin jos joku on etsimässä tuplia..

Nyt mulla on lisäksi testissä manducan kantoreppu sekä kantoliina.  mites teillä muilla? Tuplat vai joku muu kantoväline?
2 kommenttia:

 1. Meki mietittiin muita sillo ku oltii ostamass tuplia mutta oon niin lyhyt(148cm) ja aisaa ei saa sääddttyä Nii ei mitenkään ois meillä onnistunu. Ja toiseksi melko leveät ja vie ison tilan autossa. Joten päädyttiin Baby joggerin cityselect tuoliin,jotka on ollu täydelliset. Bugaboot oli tääläki alkujaan haaveena,mutta oo ollu onnellinenku ei niitä hommattu,ku nää onollu iha parhaat, erittäin näppärät,kevyet, käy myös yksösvaunuina ja autossa vie tajuttoman pienen tilan,pienemmän ku perus yksöstenkärryt. :) voin lämpimästi suositella kaikille. :)ja mahtuu joka kauppaan ja joka hyllynväliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää on aika leveet, meijän kodarin ovesta ei mahu ku se on pikkusen normaalia kapeempi ovi.. Toi työntöaisan säädettävyys ois kyllä aivan ehoton, itekki tarvisin vähä alemmas sen työntöaisan näissä, (157 cm).

   Pitääpä käyä googlettaa millaset nuo teidän rattaat on :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)