keskiviikko 14. elokuuta 2013

Vauvakuume

En tarkota nyt semmosta vauvakuumetta vaan meillä oli pikkuneidillä joku kolmenpäivän vauvakuume, korkeimmillaan kävi 38,9. Hassua ku se kuume ei näytä yhtään hidastavan nuita pieniä, itellä ku ois tollanen kuume ni ei varmaan sängystä liikkus yhtään mihinkään.. No äidilleni sit soittelin siitä kuumeesta ja kun ei muita oireita ollut niin veikkasi sitä vauvakuumetta, johon kuulema kuuluu sit kolmantena päivänä monesti et tulee ihottumaa myös, ja niinhän sitä tänään ilmestyi, selkä täyteen ja kuumeilukin loppui, jospa se tältäerää ois ohi. Alkoi nimittäin isommalla tytöllä olemaan ylipaljo virtaa kun muutama päivä oltu ihan vaan sisätiloissa. Näkemättä ketään lapsikavereita, eilen sit pikkusiskoni hakikin tytön mukaansa ja menivät käymään mun toisen siskon lasten luona leikkimässä. Tänään taas oli pari mun pienintä siskoa 5v ja 8v leikkimässä. Nyt se näyttäs syksykin ihan tosissaan tulleen, vettä satanut koko päivän ja tosi tuulista ja kylmää, jospa me huomenna kuitenkin jossain välissä uskallettas mennä ulkoilemaan. Saa välikausikamppeet kaivaa kovasti jo esiin..


Siispä näin sadepäivinä onkin mukava makoilla tyttöjen huoneen lattialla ja rakennella pupuille häkkejä :D ja kuunnella isomman tytön juttuja. Huvittaa miten tarkkaan se kuunteleekin toisten puheita ja sit matkitaan, komensin viemään lelunsa omaan huoneeseen ni katto oikeen säälivästi mua ja sano et "eei eei, kulta pieni." eipä siinä nauramatta voinu olla, toisen kerran kuului selän takaa et "kuules apina.." :'D pitäs muistaa kirjottaa vauvakirjaan ylös aina nuita sanontoja..

Onko teillä muuten tullut mieleen mitään postaustoiveita? :) ideoita otetaan vastaan.

3 kommenttia:

 1. Sä olit aikaisemmin kysellyt meidän kuulumisia :) ei meille mitään ihmeellistä kuulu. Omaa aikaa ei mulla oikeastaan ole juuri koskaan, esikoinenkin jätti päikkärit osittain pois. Poika kasvaa kovaa vauhtia ja kehittyy myös. Lattialla ei enää paikoillaan pysytä, vaikka ei vielä ryömikään (yritystä kyllä löytyy). Me mennään vielä täysimetyksellä ja kolmen viikon päästä se 6kk tuleekin täyteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo :) sä et varmaan enää kirjota blogia? :/ Kiva kuulla susta/teistä :) Tuo päikkäreitten jääminen kyllä vie sen viimesenkin oman ajan, ellei sit käytä näitä iltoja :D ja aamulla aina huomaa sit valvoneensa liian myöhään.. Onko molemmat lapset teillä pysyny terveenä?

   Poista
  2. En kirjoita, hyvä että edes ehdin näitä muiden blogeja lukea :D Pientä nuhaa on ollu kummallakin lapsella, nytkin poika vähän rohisee.

   Poista

Kiitos kommentista! :)