sunnuntai 1. syyskuuta 2013

3v

Meillä juhlittiin isomman tytön synttäreitä perjantaina. Mähän tietty alotin tarjottavien suunnittelun jo hyvissä ajoin, mutta toteutus jäikin sit niin viimehetkeen ku olla ja voi..Ainoana toiveena neidillä oli saada prinsessa-kakku. Torstai-iltana jahkailin et mitä sitä tekis illalla jo valmiiksi, eikä sitä hirveesti mitään voinut vatkata ettei tytöt ois heränny. No perjantaiaamuna kello 11 kauppaan ja sit kotiin leipomaan. Tehtävänä oli täytekakku, kolmen suklaan juustokakku, kinkkupiirakka ja jauhelihapiirakka ja jotain gluteenitonta.

Ja mitenkä siinä kävikään kun jätti kaiken viimetippaan, yhtään mikään ei meinannut onnistua. Kakkupohja kärähti kun oli vähä liian kauan uunissa, tai siis ihan oikean ajan joo mutta en oo vieläkään oppinu et meijän uuni on vähä tehokkaampi ku normaalisti. Sit huomasin että kerma oli loppu, ei muutaku mies isomman tytön kans kauppaan hakemaan sitä. No sähellystä ja sähellystä ja sainkin juustokakun ajoissa jääkaappiin valmistumaan, samoin täytekakkupohjan ku kuori palaneet pinnat pois :D

Suolaisia piiraita aloin tekemään niin eiköhän loppunut jauhot kesken ja eimuutaku naapurista lainaamaan. Neki otti sit vähä liikaa väriä pintaan uunissa.. Täytekakun väliin aioin tehdä mansikkamoussen, sainkin sen siihen asti valmiiksi kun laitoin sinne vaniljakreemijauhetta, jonka huomasin menneen vuosi sitten vanhaksi :D en arvellut kokeilla sit vieraiden vatsantoimintaa vaan suosiolla kaadoin koko moussen pois. Kakun väliin tulikin sitte itsetekemää mansikkahilloa ja kermavaahtoa, joka sekin toiseen kertaan haettu loppui keskenkaiken.. mutta.. Kaikki maistui kuitenkin ihan hyvältä! ja sehän se pääasia oli.

Vieraita ei tänä vuotta kutsuttu niin paljoa ku viimeksi ja tämä vierasmäärä oli aivan sopiva, tytöllä riitti leikkikavereita koko illaksi. Vauhtia riitti ja kovin onnelliselta sankari vaikutti :) Lahjaksi hän sai isompien Muumitalon, Muumilaivan, leikkiponin, barbin, vaatetta, muumiaterimet ja legoja.

Kummit kävi ja tyttöjen serkkuja, ja isovanhemmat, eli noin 22 henkilöä kävi :)
Kamera jälleenkerran jäi kyydistä heti alkumetreillä, loppuillasta sen muistin taas kaivaa esille.


 :D ja kamera vääristi vieläkin tummemmaksi tuon pinnan :D minä mahtava kokkikolmonen :DD
Prinsessa 3-v! Vaikea muistaa että tämä neitokainen on kolme vuotta sitten painanut reilu 1800 grammaa <3

2 kommenttia:

  1. Ihana prinsessa, onnea hälle! ♥ Tarjoilut näyttää kyllä herkuille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) onneksi ne maistui paremmalta miltä näytti :-D harmi ku ei tullut kaikkea kuvattua.. No jospa sit ens synttäreillä..

      Poista

Kiitos kommentista! :)