torstai 5. syyskuuta 2013

Sormustesti

Ootte varmaan kaikki kuullu siitä sormustestistä, jolla ns testataan montako lasta saat ja kumpaa sukupuolta.  Huuhaata tai ei, mut äidilleni 15 vuotiaana tehty testi oli näyttänyt jo 12 lasta kun hän oli häipynyt paikalta muiden nauraessa katketakseen, no, meitä on 13. Siskolleni ja veljen vaimolle tehtiin kans aikoinaan tämä, siskolleni näytti viittä lasta, vuorotellen poika-tyttö. Hänellä nyt neljä lasta ja juurikin poika-tyttö-poika-tyttö.

No pikkusiskon kanssa nyt eräs ilta muistettiin tää testi ja viisaana sitten aateltiin kokeilla :-D ei muutaku sormus hiukseen ja ranteen päälle, mulle alko näkymään tyttö..tyttö..tyttö..poika...poika..tyttö.. Sit sormus pysähty..  Kaks tyttöä meiltä siis löytyy :-D apua :-D paitsi jos ne keskenmenot laskee niin ekan ja neljännen ois pitäny olla tyttöjä..
Pikkusiskolle näytti kolme poikaa ja tyttö ja sit pysähtyi...

Pikkusisko olikin eilen kokeillut uudestaan ja sama tulos taas, 3 poikaa ja tyttö. Tänään kokeilin itsekkin toisen kerran ja täysin samanlainen tulos taas. Pelottavaa :-D aika näyttää juokseeko meillä joskus kuusi lasta, epäilen kyllä ettei ihan niin montaa.. Äidilleni myös kokeiltiin uudestaan ja sehän tässä hassuinta oli koska kaikki 14 raskautta näytti ja vieläpä sukupuoletkin oikein, outoa!
Tämän jälkeen me sit keksittiin alkaa tekemään myös miehille tätä, oma puolisoni antoi hieman vastahakoisasti tehdä hänelle ja kumma mutta tismalleen samat kuusi lasta ja samat sukupuoletkin näytti kuin mulle. Sisko teki omalle miehelleen ja hänelle myös näytti samat. Mihinkähän ihmeeseen tää testi perustuu ja se että se muka jokakerta näyttää just samanlailla.. Ja enemmän oikeaan osuneita ku väärään.. Ja vieläpä sen viiskymmentäkertaa mitä olen itse itselleni tehnyt tai joku muu on mulle tehnyt niin aina juuri sama järjestyskin.. sattumaa? itse en tällaisiin usko vaikka oudolta tuntuukin :D noh aika näyttää sen lapsiluvun :)

Ootteko te koskaan kokeillut tätä testiä ja millaisia tuloksia ootte saanut? :)

6 kommenttia:

 1. En oo kyllä yhtään taikauskonen, mutta kokeilin tätä ja näytti 25 XD Ei me varmaan ihan niin montaa ehitä kyllä saamaan, että mitähän tuo nyt oli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo olis jo melko kunnioitettava saavutus ;D osuiko teidän kahden lapsen sukupuolet oikein? :) tää on kyllä hassu testi :D ite oon tehny itelle varmaan jo miljoona kertaa, kummallaki kädellä ja kummanki ranteen päällä ja jopa suihkussa, vaan aina sama kuus ja samassa järjestyksessä :D

   Poista
 2. En oo kskaan kuullu tämmösestä miten se tehää. Haluan testata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota hius, (mieluiten ei aivan lyhyt) sit sormus (vaikka kihla tai vihki) pujota hius sormuksen läpi ja ota päistä kiinni, et se sormus roikkuu siinä hiuksessa. Sit nostat sen sormuksen ranteen päälle, siitä nostat sen ilmaan ja katot millasta liikettä se alkaa tekemään, jos sormus heiluu ranteen päällä edestakaisin, tarkoittaa poikaa ja jos laajaa ympyrää niin tyttöä. Sit ku se näyttää sen selvästi niin lasketaan aina takaisin ranteen päälle ja nostetaan uudestaan, niin kauan et se sormus pysähtyy eikä teekkään enää mitään liikettä. :) oliko sekavasti selitetty ? :D Mulla aina selkeesti liikkunu ja kuudennen jälkeen ku nostaa niin sormus ei liiku juuri yhtään.. Jännää :) kerroppa sit mitä sulle näytti

   Poista
  2. kokeilin ja 5 kertaa on tullu jo sama vastaus. 9 lasta, kuudes ja yheksäs on tyttöjä. loput on poikia. Miehelle ei tullu samoja tuloksia. :( Jospa se ei meijän kohalla pidä paikkansa. Haluaisin mielummin tyttöjä vähän enemmän.

   Poista

Kiitos kommentista! :)