keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Kiva päivä

Meijän isompi neiti pääsi tänään ensimmäistä kertaa uimahalliin! ja vieläpä ei äidin eikä isän kans vaan kummisedän! Eilisillasta asti kun S kuuli tästä tulevasta uimareissusta niin ei muusta puhuttukaan, aamulla pakattiin reppuun uikkarit ja pyyhe. Itse kävin aamulla ensin hammaslääkärissä ja sain tuliaisina 93 e kuitin, sisältäen tarkistuksen ja röntgenkuvauksen.. Kallista huvia tuo hammaslääkärissä käynti!

Äitini katsoi tyttöjen perään sillä aikaa, ja pikkusiskoni jäikin sit meille leikkimään. Iltapäivällä selvittiin liikenteeseen ja käytiin hakemassa Fb:n kirpparilta ostamani kaukalopussi, on muuten kätevin ikinä! Mä en ymmärrä miten en oo aiemmin hoksannu ostaa tollasta. Matka jatkui sit viemään S siskolleni ja miehelleen, jotka siis S:n kummeja. Sinne ne lähti, kyllä mua arvelutti ja hirvitti millon tulee puhelu et tulla hakemaan S pois :D vaan ei, tunnin päästä mentiin hakemaan uimahallilta ja oli kivaa ollut, lasten altaassa oli polskittu ja laskettu pienten liukumäestä, jopa pari kertaa isosta mäestäkin kummisetän sylissä. Kivaa oli kuulema ollut, S:n serkkuja oli myös mukana.

Mummulaankun siitä selvittiin niin ensimmäisenä kuului että "Anna ruokaa, tuli nälkä.." pitäsköhän neiti viedä useammin uimaan :D S:lla on kyllä maailman parhaat kummit! <3 Aina ne jaksaa ilahuttaa tuota pientä neitiä, vaikka heillä omiakin lapsia on.
Pikkusiskon kans päiväunilla mummun ja papan sängyssä <3

1 kommentti:

  1. Kaukalopussi on kyllä superkätevä! Meillä pojilla ollut käytössä ja just kaivoin taas varastosta odottelemaan :) Ja hammaslääkäri, mä laitoin viime talvena tehokkaasti kaikki rahat sinne, lopputuloksena kuitenkin se, että puolen vuoden hoitojen jälkeen hammas napattiin pois. Kyllä meni rahat talteen ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)