lauantai 18. tammikuuta 2014

Aaaarrgggh!!


Huh mitä viikkoja... Toissasunnuntai-iltana ku mies taas lähti töihin.. Leikittiin tyttöjen kans ja mä sit lähin syöttää ja nukuttaan pikkusiskoa. Kuuntelin et isompi neiti meni pesee hampaat ku kuului sähköharjan ääni.. No, pikkusisko sit arveli et vaihetaanpa vielä tälle iltaa yks vaippa.. Lähettiin kodaria kohti ja olohuoneeseen tullessa sivusilmällä huomasin et miten koko eteisaulan lattia kimaltelee..

Vettä koko aulan lattiat täynnä, seiniä myöten..Neiti oli vessassa leikkiny käsisuihkulla.. Oli jäätävä työ saaja kaikki ne vedet pois lattioilta.. No ei sit muuta ku seuraavana päivänä soittelee vakuutusyhtiöön.. Ulkopuolinen tarkastaja tulikin parin päivän päästä mittailemaan ja niimpä tietenkin oli vessan ovenpielistä ja listan alle menny vesi.. Maton alla 120% kosteus ja aika pitkälle vesi menny maton alla..  Noh, tän tarkastajan mukaan tää koko matto eteisestä olohuoneen ulkoseinään asti joudutaan irrottaa, huonolla tuurilla myös keittiön matto.. Eli suoraansanottuna puoli taloa.. Enääpä jäiski huoneisiin matot. 

Matot tietty liimattu, että se irrottaminen on hiukan hankalampaa, sit luultavasti joutuu hiomaan lattiat ja kuivatukset ja muut.. Ääh ei huvita ees ajatella minkäaikaa tähän menee.. Ja tietty mehän ei pystytä asumaan täällä sinä aikana. Ja sitte ku mä reagoin nii herkästi kaikkeen pölyyn niin kauhistuttaa sekin.. 

Positiivista se, että aamulla oli vakuutustyyppi soittanut miehelle, että kyllä tää korvataan. Onneks! Viime aikoina kuullu vakuutusyhtiöistä aika paljo huonoja kokemuksia. Noh mut näillä mennään ja kauhulla ootetaan remontin alkamista, sitä mä tässä mietin, kun oon suunitellu tuon liimapalkin maalaamista valkoseksi, nythän se ois helppo samalla maalata jos sille päälle sattuu.. Mitä mieltä te ootte? Jätänkö noin vai valkoiseksi?

Ps. Sori pikakuva ja tablelaatu :D mut siis toi palkki jatkuu tonne keittiön seinään kalusteiden päälle..


Onneks kuitenki aurinko piristää päivää kuin päivää <3

5 kommenttia:

 1. Auts.. :/ Onneksi vakuutus on kuitenkin luvannut korvata, ei mitään halpaa hommaa tuo oo.

  Mä varmaan maalaisin palkin, nyt se jotenkin pomppaa silmille? Vaikka kaunis on noinkin. Mä tykkään tuommoisista palkeista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi joo korvaa :) tänään onneks saadaan tietää suunnilleen koko homman laajuus.

   Oon vuoden jo jahkaillut maalataanko vai ei, ehkä nyt jo ois hyvä aika kun kerran muutenki remontti alkaa.

   Poista
 2. Apua :D Meillä aina se että ei vinguta äidin perään, on merkki siitä että tehdään jotain kiellettyä ;) Ja täällä kans poika aina pyllypesulla painelee samalla käsisuihkua -.- Onneksi teillä vakuutus tosiaan korvaa!

  Ja valkoiseksi sanon minä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin totta :) liian hiljasta ku on tai tytön huoneen ovi on kiinni niin sillon tapahtuu jotain mitä ei pitäis :D ja yleensä just sillon ku äiti on vauvvaa imettämässä :)

   Hmm ehkä mä uskaltaudun :)

   Poista
 3. Apua!! Tyttö muistaa ikänsä vesileikkinsä.. :D ja valkoseksi vaan! :) Anna mennä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)