maanantai 12. toukokuuta 2014

Rakenneultra

Meillä oli maanantaina rakenneultra keskussairaalalla, mies ei mukaan päässyt töiden takia niin otin pikkusiskoni (tulevan kummitädin) mukaan. Äitini tuli tyttöjä katsomaan siihen asti, että toinen pikkusiskoni tuli jatkamaan töistä tultuaan. Ennen ultraa jännitti TAAS ihan älyttömästi, kädet tärisi ja oksetti. Kaikki pikkunaperolla kuitenkin näytti olevan hyvin, muutaman päivän pienempi hän oli, mutta ei sillä niin merkitystä. Viikkoja 20+4 ja vastasi 19+6. Sukupuoltakin kysyin, mutta vauva laittoi jalkansa niin tiukasti yhteen, että ei minkäänlaista havaintoa jalkoväliin. Saadaankin jännätä syyskuulle asti, mikäli ei aiemmin ultrailla :) Koko ultraus oli suht nopeasti ohitse, hyvin saatiin kaikki mitat otettua, ennenkuin vauva häippäsi hankalaan asentoon. Mä vähän itse luulen, että tämäkin on tyttö, mutta nähtäväksi jää :D

Ultran jälkeen olikin hyvä lähteä vähän kaupungille shoppaamaan.
 Siinä napero on, pää alhaalla, vartalo ylhäällä ja kädet ja jalat oikealla, melkoisen kippuralla viihtyi.


 Itselle piti pitkästäpitkästä aikaa myös ostaa vähän vaatetta. KappAhlin lastenpuolelta on hyvä hakea farkkuleggareita, koska ne on siellä paljon halvempia kuin aikuisten puolella ;D Gina Tricotin topit on taas maailman parhaita, niitä pitää aina napata kun harvoin siellä tulee käytyä.
 Näitä mä vähän lähdin etsimäänkin. Glitteristä puhelinlankaponnareita. Kehuja kuullut tosi paljon, ja tähänastinen kokemus positiivinen :) Ei metalliosia hankaamassa ja muutenkin kivantuntoiset pitää.
 Pienin neiti sai tuliaisiksi kesäkengät ja uuden hiuspannan, hänellä kun ei hiuksia ole vielä juuri ollenkaan :)

 Isommalle tytölle olin jo pidemmän aikaa etsinyt näitä henkselifarkkushortseja ja H&M:ltä ne sitten löytyikin, myös muutaman hiuspannan nappasin meidän prinsessalle.
 
Pienimmälle myös piti jotain ostaa ja tällanen aika neutraali kääntöhihabody lähti mukaan.
 
Kiva reissu oli, vaikka mulla tuo kaupungissa ajaminen onkin niin yhtä hepreaa, kuin olla ja voi mutta niin me ehjänä reissusta selvittiin ja kotimatkakin meni yllättävän nopeasti. Kotona tytöt oli ollut kiltisti ja tykkäsivät tuliaisista kovasti.

4 kommenttia:

Kiitos kommentista! :)