tiistai 27. toukokuuta 2014

Uudet vaunut

Mä oon koittanut etsiä ja vertailla eri yhdistelmärattaita, ja valikoimaa on älyttömän paljon. Me saatiin nykyiset vaunut mun vanhemmilta, jotku Oran vaunut ne on, mallista ei sen kummempaa tietoa, no jalkapeite on ottanut kosteutta ja siinä on homepilkkuja. Homekammoisena heitin sen menemään. Rattaat ovat hiukan kärsineet nyt ajan kuluessa ja päätin, että ostan nyt tulevalle tyypille uudet rattaat seisomalaudan kera. Meillä on myös Carenan Double Swingit, mutta niissä liian korkea työntöaisa ottaa pidemmillä lenkeillä hartioihin. Jäävät kuitenkin meille. Noh, uusia vaunuja etsiessä aloitin Orasta, koska merkkinä se on tuttu ja olen tykännyt kyseisistä vaunuista. Oikeastaan muita, kuin Emmaljungia en sitten katsonutkaan, mutta taas Emmaljungissa en tykännyt siitä, että koppaosa ja ratasosa ovat ihan erikseen, toisin kuin Oralla ne ovat tavallaan samassa.

Aikani selattuani ja kyselyitä tehtyäni päädyin jo aiemmin ihastelemiini Oran Jovi Aireihin, musta-turkoosina. Ihan älyttömän nätit. Valkoiset ois myös unelmat, mutta en usko, että ne kauaa pysyisivät valkoisina ja näitä vaunuja ei siinä värissä ollutkaan. Nämä vaikuttavat kaikinpuolin täydellisiltä meille, eikä hintakaan ole mikään älyttömän paha. Seisomalaudan tilaan myös, sille varmasti on käyttöä. Lähipäivinä taidan nämä pistää tilaukseen.

Onko teillä kokemuksia Oran Jovi Aireista? Kehuja ja risuja? :)

Kuvat Täältä
 

3 kommenttia:

 1. Meillä on Emmaljungan cerox sport-vaunut ja niissä ratasosaan vaan kiinnitetään kantokassi :) En enää suostu ostamaan muita kuin emmaljungia, sen verran monia kokeillut ja aina pettynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa joo siinä on semmonenki systeemi :) meillä alkuun muksu aina on nukkunu vaunuissa pääosin ni oon tykänny käyttää kovaa koppaa :) itseasiassa mulla ei oo kantokassista ollenkaan kokemusta :)

   Mitä rattaita et enää ostaisi? Risuja? :)

   Poista
  2. sori erittäin myöhäinen vastaus, mutta carenoita ja phil&tedsejä en enää ostais ;) carenat jotenkin huterat ja p&t:t kolmipyöräiset: tuskaa meidän lumihangissa. te näköjään ostittekin jo uudet, ihanilta näytti ;)

   Poista

Kiitos kommentista! :)