torstai 26. kesäkuuta 2014

Juhannus

Viimeinkin saan tämän julkaistua, kone saatiin huollosta, mutta seuraava ongelma odottikin kun näppäimistö ei pelannut. Kyllä voi välillä nämä koneet olla hankalia. Anoppilan näppis lainassa ja huomenna hakemaan uutta :)
 
Me vietettiin Juhannusta Manamansalon leirintäalueella, ihan niin kuin viime lomareissullamme häämatkalla vuonna 2010. Meidän perhetilanne onkin aika paljon muuttunut niistä ajoista. Silloin olin raskaana (viikolla ehkä 25). Nyt meillä olikin mukana kaksi lasta ja raskaana viikolla 26 :D
 

 
 
 

Asuntoautolla oltiin liikenteessä ja saatiinkin hyvä paikka kun leikkialue oli suoraan auton edessä. Sielläpä ne lapset hyvin viihtyikin.

 Perjantaipäivä menikin aikalailla kalastaessa ja rannalla istuessa. Meidän perheen kalamies oli tällä kertaa tämä meidän vanhin neiti, hän sai omalla pikkuongellaan kaksi ahventa :) Ilmakin sattui tälle päivää olemaan hyvä, aurinko paistoi eikä ollut ollenkaan liian kylmä. Makkarat kävivät välillä paistamassa laavulla ja vasta iltapäivällä lähdettiin takaisin autoille.
Itse perjantai-ilta oli tosi kylmä ja tuulinen. Ei ulkona paljoa tarennut olla ja mun ilta menikin lapsia nukuttaessa kun miehet lähtivät vielä kalaan. Jotain tanssimeininkiä oli siinä vastaanotolla ja esiintyjää, mutta ei tullut käytyä katsomassa, hyvin kuului autolle :) Kalaa ei koko reissulla tullut muutamaa ahventa lukuunottamatta.

Lauantai-aamuna satoi vettä ja oli todella surkea sää joten alettiin pakkailemaan kamat kasaan ja lähdettiin jo 12 aikoihin ajelemaan kotia kohti.


Mehu-Jehut oli kovassa käytössä reissulla :D


 Isommasta tytöstä lossilla meno oli hirveän jännää, tai oli varmaan koko reissu kaikinpuolin jännä, olihan se ensimmäinen kahden yön reissu tytöille :D Tuollainen kahden yön matka oli aivan sopivan mittainen asuntoautoillen lasten kanssa. Lauantaina alkoi jo ahtaus haittaamaan ja tuntui, että sotkua on joka paikassa. Ruuanlaitto oli hiukan hankalaa ja leirintäalueen ainoa lastenhoitohuone oli alueen alkupäässä, joten olikin luksusta päästä taas kotiin :) Kaikinpuolin oli kuitenkin hyvä reissu.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)