torstai 19. kesäkuuta 2014

Juhannussuunnitelmia

Neljä vuotta sitten me ollaan viimeksi käyty lomareissulla, olin raskaana suunnilleen samoilla viikoilla ja tää reissu oli meidän häämatka. Yks vuorokauden reissu tehtiin syötteelle pari vuotta sitten, mutta siinäpä ne meidän viimeaikaiset lomailut on. Nyt vihdoin ja viimein aiotaan lähteä Juhannusta viettämään Manamansaloon. Isompi neiti oottaa innoissaan että pääsee lomalle ja asuntoautoon nukkumaan. Iso juttu taitaa olla, kun ei olla tosiaan aiemmin reissuilla käyty lasten kans, jos päiväreissuja ei lasketa. Koko reissu meinasi peruuntua, kun viikolla yhtenä aamuna oli lumi maassa ja muutenkin koko viikon ollut tosi kylmä ilma, nyt kuitenkin näyttää vähän lämpimämpiä kelejä, että eiköhän me uskallauduta huomenna lähtemään.

Ainoa ongelma mulla onkin, että mitä kaikkea ja minkäverran pakkaan mukaan vaatetta lapsille yms, ku karavaanarielämää vietetään?? Saa nähä pakkaanko varalta puoli vaatekaappia mukaan. :D Parempi kai sekin kuin liian vähän.

Tänään hain H&M:n paketin, tytöt sai vähän kesävaatetta, molemmat kasvaneet taas entisestä koosta ulos. Taitaa vaan mekot ja lyhyet leggarit jäädä tänä juhannukseksi kaappiin, kaivetaan haalarit mukaan :) Kuviakin mulla niistä olis ollut mikäli kameran kortti antais siirtää ne koneelle, mutta ilmeisesti kortti on mennyt rikki. :/
Isomman tytön kans käytiin kahdestaan viettämässä vähän äiti-tytär laatuaikaa shoppaillen ja syömässä käyden. Mä oon niin rakastunut nuihin omiin uusiin leggareihin, maailman mukavimmat! Tän kesän mä taidan kulkea legginsseillä, tää maha ei muihin mahdu :D

Millaiset Juhannussuunnitelmat teillä on? Hauskaa Juhannusta kaikille ja pitäkää toisistanne huolta!

2 kommenttia:

  1. Meillä menee Juhannus vatsaflunssasta toipuen ja masua kasvatellen. Ei enää uskalla lähteä, mutta ehkä ensi kesänä sitten :) tehtiin voileipäkakku meille kaappiin, saadaan nauttia toistemme seurasta ja herkutella leffoja katsellen :) hyvää Juhannusta teille :)

    -Minna

    VastaaPoista
  2. Ei ole oikeastaan mitään.. :D kotona taidetaan olla, tavallinen viikonloppu siinä missä muutki :D mut samoin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)