perjantai 6. kesäkuuta 2014

Neuvola 24+1

Vihdoin ja viimein n. Kuuden viikon tauon jälkeen oli neuvola. Välissä oli rakenneultra, mutta siellä ei tehty mitään muuta kuin pelkkä ultraus.

Toivoin että ois ultrattu mutta ei tälläkään kertaa :) sukupuoli siis edelleen salaisuus. Rh-veret otettiin myös, lisäputkilosta selvitetään vauvan veriryhmä. Ensikerralla sitten saakin sen tietää ja mikäli vauvan rh on plus niin saan sen vasta-ainepiikin. Tämä tullut nyt uutena, aiemmin vasta synnärillä laitettu piikki, mikäli vauva on plussaa.

Painoa kaikkineen nyt on tullut 7 kg. Mulla joka raskaudessa tämä puolivälin jälkeinen aika on ollut se milloin painoa eniten tulee. Lisäksi hemoglobiini tarkistettiin pitkästä aikaa, hyvä oli sekin eikä tarvitse vielä rautalisää. Muuten ihan peruskäynti oli ja nopeesti ohi. Taas seuraavaa käyntiä saa odotella vajaa 6 viikkoa.

Kovasti tekis mieli vaatteita laittaa ja katsella valmiiksi, mutta en jotenkin osaa kun ei sukupuolta tiedä. Luulen kyllä, että meille tulee kolmas tyttö :D tai sitten en vain kahden tytön jälkeen osaa kuvitella poikaa. Syyskuussapa se viimeistään selviää :)

2 kommenttia:

  1. itekään en osannu yhtään kahen pojan jälkeen kuvitella et tulis tyttö, mut niinpä vaan tuli! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on vähän outo ajatus :D sanoinki miehelle et en mä edes poikaa osais hoitaa :) Jospa se kumminki kerkeis selvitä sukupuolikin ennen syyskuuta :D

      Poista

Kiitos kommentista! :)