maanantai 2. kesäkuuta 2014

Operaatio taapero omaan sänkyyn

Joskus se on aloitettava, meidän nuorimmainen on tähän asti nukkunut meidän sängyssä ja tila alkaa loppua kesken. Neiti ei ole edes pinnasängyssä suostunut nukkumaan, kuin ehkä sillon ihan vauvana. Jotenkin oli yöt helpompia kun imetti ja vauva oli valmiiksi vieressä, ja siihen se jäikin vaikka imetys on pari kuukautta sitten loppunut.

Isosisko on tähän asti myös nukkunut meidän kanssa samassa huoneessa, kunnes hän päätti muuttaa omaan huoneeseensa ja siellä onkin kohta viikon jo nukkunut. Aiemmin talvella tilasin Veken Kalusteesta tytöille tämän Liisa pieni-kerrossängyn hyvän tarjouksen vuoksi. (Näyttää muuten olevan taas tarjouksessa). Sopivan pieni sänky ja hyvin mahtuu meidän pieneen leikkihuoneeseen. Nyt isomman neidin muuttaessa omaan huoneeseen jäi hänen vanha jatkettava sänky vapaaksi, joten pikkusisko saakin nyt muuttaa siihen.

Ensimmäiset päiväunet tyttö nukkuikin omassa sängyssään ihan mukisematta, sen aikaa piti kädestä pitää kiinni, että uni tuli. Noh, ilta tuli ja isi lähti taas työreissuun, isompi neiti taas kömpi omaan huoneeseen ja pikkusisko nukahti mun kans sohvalle, olikin helppo työ kantaa omaan sänkyyn. Outoa oli et koko alkuyön mä heräilin tarkistamaan, että onko napero tallessa ja siellähän se tuhisi omassa sängyssään. Lopen joskus aamuyöllä heräsi hirveän huudon kera ja mä mitään ajattelematta jossain koomatilassa nostin tytön vaan viereen. Loppuyön hän sitten kiilasi mua sängyn toista laitaa kohti ja aamulla perinteisesti nukuin sänkymme toisella laidalla ja pikkuneiti poikittain keskellä sänkyä. Ei aivan putkeen mennyt meidän eka yö.

Tänään uusi yritys taas, autoon nukahtaneen neidin sain kantaa sänkyyn, pari kertaa nyt illan aikana herännyt kitisemään, mutta kädestä kiinni pitämällä rauhottunu nopeasti. Saa nähä jatkuuko mun koomailu myös tulevana yönä :D

1 kommentti:

  1. Meilläkin oli vasta operaatio Taapero TAKAISIN omaan sänkyyn :D talvella joskus se ensimmäisen kerran nukku yksin ja omassa huoneessa, mut sit tuli sairastelua, niin minua alko säälittään ja piti ottaa takas meidän viereen se. Aika kauan se siinä nukku, mut nyt sitten laitettiin se takas omaan sänkyyn ja omaan huoneeseen. Ja siis yllättävän helposti se meni! 2 ekaa iltaa meni ihan mukisematta ja jäi sinne nukkumaan, pari seuraavaa iltaa oliki aika taistelua, mutta nyt sitten taas menee hyvin! Kunhan vaan ei luovuteta niin jospa se nukkuis siellä vielä kun vauva tulee ;D. Meillä muuten aika samat lasketut ajat .. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)