tiistai 17. kesäkuuta 2014

Tyttöjen huone

Kumma kun aina lopummassa raskautta iskee hirveä muutoskuume, tälläkertaa kohteena tyttöjen huone. Huone on tosi pieni ja kerrossänky onkin sinne hyvä ratkaisu, siis siinä vaiheessa kun uskaltaa yläsängyssä nukkua ja vielä ainakaan isompi ei sinne halunnut, joten kokeiltiin laittaa molemmat lattiatasoon. Huoneessa on paljon pieniä juttuja, mitä sinne haluan muuttaa ja laittaa uusiksi, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee :D

 
Sori pikamuokkaukset ja hiukan tökerösti retusoidut seinät :D Tyttöjen nimet on siis seinällä sisustuskirjaimilla.


Isompi neiti ainakin tästä uudemmasta huoneesta tykkäsi enemmän, kuin myös minä, vaikka ahdasta onkin. Uudet verhot sai neiti valita Jyskistä ja mielellään on illalla mennyt nukkumaan kun on saanu pöllöverhot vetää kiinni. Iso Lego-pöytä myös vietiin pois ja tilalle tuotiin piirustuspöydäksi Ikean pikkupöytä. Tällanen muutos tälläkertaa. Seinät oon haaveillut maalaavani valkoiseksi, tuo tapettiseinä saa jäädä tuollaiseksi.

Mitä mieltä olette? Maalaisitteko te valkoiseksi seinät, kumpi parempi?

6 kommenttia:

 1. Voi noita verhoja!! Mäkin haluun nyt heti pian tommoset! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä ihanat, S:lla hyvä maku :D kieltämättä mä oon ihastunu nuihin pöllöihin ja haaveilen sisustustarrasta :D Ja tykkään noista senki takia ku ne on sopivan lyhyet, ei muutaku Jyskiin vaan ;)

   Poista
  2. Oliko hirmu kalliit? Sisustustarrat on kyllä hyviä, meidän pöllötarra oli Kidixiltä, halpoja ja helppoja sisustusratkasuja :)

   Poista
  3. Oiskohan ollu joku 14 e. Pitääpä käydä kattomassa toi sivu :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)