tiistai 8. heinäkuuta 2014

Välikausivaatetta

Pikkuhiljaa oli pakko alkaa miettimään myös syksyn ulkovaatetusta, ei tarvitse sitten lähteä etsimään kun vauva on juuri syntynyt tai sitten jättimahan kanssa shoppailu ei myöskään kovin innosta. Sateisina päivinä oli hyvä vähän surffailla netissä. Pikkusiskolle menee keväinen haalari ja jos ei, niin isosiskon vanha KappAhlin vk-haalari on odottamassa.

Isosiskolle etsinnässä oli siis takki ja housut. Hän ei missään nimessä halunnut enää haalaria, koska "on jo niin iso tyttö". Etsinnässä siis puku, joka on mahdollisimman hoikalle lapselle. Tähän asti meillä on ollut Kappiksen vaatteita, ne on sopivan kapeita malliltaan. Ja erittäin sopivasti tuli Kappikselta viesti -30%:n alennuksesta, joten muksut autoon ja lähimpään KappAhliin. Takki otettiin koossa 92 ja housut 104. Tyttö itse tykkäsi kovasti uusista vaatteista, toivottavasti ne kuitenkin saa laittaa kaappiin pitkäksi aikaa ja saadaan nauttia vähän lämpimämmistä keleistä ja kesäisemmistä vaatteista :)2 kommenttia:

  1. Mä oon myös syksyn vaatteita tuskaillut, nyt on tulossa syksyksi ja kevääksi tyttöselle haalareita ja asusteita, hups. Meilläkin on pojilla Kappahlin vk-housut, ihan loistava hinta-laatu!

    VastaaPoista
  2. Meillä ei ole ollut KappAhlin ulkovaatteita lainkaan, mut monet niitä tuntuvat kehuvan.. Täytyypä ehkä jossain vaiheessa koittaa niitäkin. Kivannäköisiä ainakin ovat! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)