keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Kiireinen viikko

Pitkästä aikaa meillä on niin kiireinen viikko ettei oikein tiedä miten kerkeäisi kaiken tekemään ja menemään :D Maanantaina käytiin tyttöjen kans ystävälläni, esikoisen kummeilla kyläilemässä ja katsomassa heidän pientä poikavauvaansa. Oli niin kertakaikkisen suloinen tapaus, ettei tehnyt hyvää tälle vauvakuumeelle. Meidän 7kk neitikin alkoi tuntumaan isolta tytöltä :)

Tänään olikin esikoisen kerhopäivä ja me muut oltiin mummulassa silläaikaa ja sit jatkettiin siskontytön synttäreille. Huomisen ohjelmassa on esikoisen ja kuopuksen neuvolat ja loppupäivänä pitäis saada pakattua valmiiksi, koska torstai-aamuna on pienimmän lonkkakontrolli keskussairaalalla ja sen jälkeen lähdetään tyttöjen kans ajamaan etelään. Napataan mies töistä kyytiin ja ajellaan ystäväperheelle pariksi päivää kyläilemään. Ei ihan muistu hetkeen näin kiireistä viikkoa, mutta mukava kun on tekemistä :) Eniten jännittää kuitenkin tuleva lonkkakontrolli, aina sitä jossain mielessä käy pyörimässä se "entä jos.." vaikka toisaalta  oletan, että kaikki on ok. Mikään ei viittaa siihen etteikö lonkat olisi pysynyt paikallaan. Sitten aletaanki jännittää miten sujuu n. 5 tunnin automatka pikkumurujen kanssa.
Tabletti ja paljon evästä mukaan niin eiköhän siitä selvitä kunnialla.

 

 

 

 

 

 

 
 
Kuvat maaliskuulla otettu kun käytiin tyttöjen ja mun siskon kans koulun leikkipuistossa eväsretkellä. Tulee kylmä kun edes katsoo näitä lumisia kuvia :D
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)