sunnuntai 27. syyskuuta 2015

5v

Meidän esikoinen täytti elokuun lopulla jo 5 vuotta. Jälleenkerran voi kauhistella miten nopeasti aika on mennyt. Vastahan mut vietiin pyörätuolilla ekaa kertaa katsomaan vauvaa, jonka ansiosta musta oli tullut äiti. Nyt se vauva on jo noin iso viisivuotias, rakas pikkuvanha tyttäreni. Toista vuotta jo kerhossa ja ensi syksynä eskarilainen. Synttäreitä vietettiin tietenkin prinsessa-teemalla. Kaverisynttärit piti saada tänäkin vuonna. Muutama tyttö ja yksi poika kutsuttiin juhlimaan. Menoa ja vilskettä riitti. Kaverisynttäreillä syötiin sipsejä, minikuppikakkuja, keksejä, nakki-lihapulla-viinirypälecoctailtikkuja, limsaa ja jätskiä. Jokainen sai valita omaan jätskiannokseen kastikkeet ja nomparellit ja minivaahtikset. Tykkäsivät kyllä todella paljon. Teen jatkossakin kyllä pikkuväelle minikuppikakkuja.


Oikeana synttäripäivänä sitten keiteltiin kahvit isovanhemmille ja kummeille. Leivoin pitsoja niin tavallisena kuin gluteenittomana. Täytekakku oli myös gluteeniton, mansikka- ja valkosuklaamoussella, lisäksi samoja coctail-tikkuja kuin aiemminkin, keksejä ja jäätelöä. Neiti sai vaatteita, barbeja, mylittleponyja ja lego friendsejä. Nyt saa S taas aloittaa ensivuoden synttäreidensä suunnittelun, hänellä kun on tapana aloittaa hyvissä ajoin kertomaan mitä sit "mun seuraavilla synttäreillä.." :)


 
 


 
 


Tänään me ollaan juhlittu koko päivä meidän pienintä, vauva 1v! Tästä myöhemmin kuvia. :) Mies lähti taas etelään, joten pian nukkumaan, aamulla aikainen herätys! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)