maanantai 21. syyskuuta 2015

Täällä taas
 Kesä vierähtäny taas ja syksyssä mennään.. Kirjoitusintokin nostaa päätään pitkästä aikaa, liekkö syynä nämä pimeät illat, että voi hyvillä mielin istua koneen ääreen. Kesä kun oli mitä oli niin piti yrittää käyttää hyödyksi ne vähäisetkin lämpimät kelit ja olla ulkona leikkimässä tyttöjen kanssa.
Meidän kesään kuului kesäkuulle viikon välein esikoisen painokontrollia keskussairaalalle, viikot kuluikin pääosin ruuan parissa, siitä onneksi selvittiin ilman sairaalahoitoa.Juhannus vietettiin vanhempieni mökillä grillaten, kalastaen ja syöden. Ihan perusjuhannus :)
Heti heinäkuun alussa päästiin reissuun, miehen veljen häitä juhlittiin Ylläksellä ihan mielettömän upeissa maisemissa. Ehdottomasti yhdet parhaimmista häistä missä olen ollut. Tästä reissusta taidan tehdä ihan oman postauksen kuvineen, käytiin käsivarren lapissa ja Norjan puolella myös ajelemassa.
 
 
 
 
 
 

 
Kotona innostuttiin laajentamaan terassia. Tykkään kyllä ihan älyttömästi nyt, on tilaa kunnolla eikä tarvitse pelätä, että pienet putoaa terassilta. Kotiaiheisia postauksia ajattelin myös tehdä, niitä on joskus toivottukin. Kotosalla siis olen edelleen lasten kanssa, vaikka äitiysloma loppuikin heinäkuussa. Aikaisintaan alkuvuodesta alan suunnittelemaan töitä, täyttäähän mun vauva vasta loppuviikosta vuoden. :)
 

 
 
Miten teidän kesä meni ja toiko syksy tullessaan isoja muutoksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)