maanantai 15. helmikuuta 2016

Salaisuus

Kylläpä meidän arki on nykyään muka niin kiireistä ettei konetta ehdi juurikaan avaamaan, vieläpä niin että ajatuksen kans sais jotain kirjotettuakin. Tuntuu ihan uskomattomalta, että helmikuukin on jo puolessa välissä. Tänään oli niin kaunis ilmakin kun pitkästä aikaa aurinko näyttäytyi. Meillä kaks pienintä vähän flunssassa nyt niin ei viitsitty edes ulos lähteä. Suunnitelmissa oli tyttöjen kans rakentaa pihalle iso lumilinna jossa sit juodaan ystävien kans kuumaa kaakaota. Pitkälle talveen selvittiinkin ennen kuin flunssa meille iski. Toivottavasti menee nopeasti ohi.

Täällä kotona sain viimein keittiöön vaihdettua tapetin, kerkesihän se muutaman kuukauden olla ilman tapettia kun en osannut päättää laitanko tapetin vai maalaanko sen. Onneksi lopen mieluinen löytyi, siitä laitan kuvaa myöhemmin. Tykkään ihan älyttömästi nyt keittiöstä, tuli paljon valoisampi kuin se edellinen ruskea. Voi keskittyä suunnittelemaan tyttöjen huoneeseen pientä pintaremonttia seuraavaksi :D Sitä ennen toki pitää suunnitella keskimmäisen 3v synttäreitä, jotka on jo ens kuussa.

Elämässä muuten kaikki hyvin ja viimeisenä se "salaisuus" :D Kesällä meidän perhe kasvaa yhdellä pienellä murulla lisää. <3

Mitäs teille kuuluu?

3 kommenttia:

Kiitos kommentista! :)